Ειδικά στη Γ΄Εθνική, ο παλιός είναι αλλιώς...

Ποδόσφαιρο
Ειδικά στη Γ΄Εθνική, ο παλιός είναι αλλιώς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο Ανδρέας Ξυδάκης να μη θέλησε (και από την πλευρά του καλά έκανε) να αναφερθεί χθες στα προβλήματα τραυματισμών των αδελφών Κοιλιάρα αναφορικά με την εξέλιξη του ντέρμπι στο Ατσαλένιο με τον ΠΟΑ ωστόσο σίγουρα αν ο Ηρόδοτος είχε τον Γιάννη Κοιλιάρα και τον Δημήτρη σε ολόκληρο ματς, θα ήταν...άλλος Ηρόδοτος.

Με αυτό δεν θα γράψουμε πως απαραίτητα κιόλας θα είχαμε και διαφορετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι αλλά αν μη τι άλλο, είδαμε και χθες πόσο σημαντικοί είναι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες σε αυτά τα παιχνίδια. Δείτε τον χθεσινό ΠΟΑ: Ο Ρουμπάκης ήταν παντού και θα μπορούσε να σκοράρει κιόλας!

Έκοβε, έραβε, δημιουργούσε και εκτελούσε (έστω και αν τον σταμάτησε με το "καλημέρα" ο Γεωργίου). Γενικότερα χθες όλοι οι έμπειροι παίκτες του ΠΟΑ είχαν χθες μεγάλη συμμετοχή στο ματς και μέσα σε αυτούς βεβαίως είναι και ο σκόρερ των δύο τερμάτων για τους Ατσαλενιώτες, ο Φώτης Καϊμακαμούδης. Από κει και πέρα να είσαστε βέβαιοι πως και μετά το προσφυγικό ντέρμπι θα δείτε μεγάλα ματς με συγκινήσεις στη Γ΄Εθνική από την ΚΡΗΤΗ TV.

Μην τα χάνετε λοιπόν. Εμείς θα κλείσουμε με "Κλάσικο" όπου φάνηκε πως η Ρεάλ που κέρδισε τη Μπάρτσα είναι αυτή την εποχή... η μονόφθαλμη που κέρδισε την... αόματη.

Για τα δεδομένα αυτών των ομάδων δεν είναι εικόνα αυτή, ειδικά στην άμυνά τους!

Αν και ο Ζιζού δε χαμπαριάζει ούτε σαν προπονητής: Καμία διάθεση να ασχοληθεί καν με όσους άσκησαν σκληρή κριτική στη Ρεάλ μετά τις ήττες από Κάντιθ και Σαχτάρ, στον απόηχο του θριάμβου επί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» (1-3) δεν έδειξε να έχει ο Ζινεντίν Ζιντάν: «Δεν έχουμε ανάγκη να αποστομώσουμε κανέναν. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, ειδικά μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί για εκείνους τις τελευταίες μέρες. Η ομάδα είναι ενωμένη.

Μπορούμε να απολαύσουμε ό,τι καταφέραμε. Δεν γνωρίζω αν αυτά που ειπώθηκαν τις προηγούμενες μέρες ήταν δίκαια, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Μπορεί να είναι μόνο τρεις βαθμοί, αλλά πρέπει να απολαύσουμε αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε στους ανθρώπους ότι έκαναν λάθος.

Η καλή εμφάνιση είναι από την σκληρή δουλειά και ότι πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και ότι είμαστε μαζί. Όλα έχουν να κάνουμε με το καλό παιχνίδι που παίξαμε», τόνισε. Κληθείς να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ματς, είπε: «Υπάρχει ένας διαιτητής και αποφάσισε ότι ήταν πέναλτι.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, επειδή είναι δύσκολη δουλειά και δε θα το κάνω σήμερα. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Κερδίσαμε 3-1 και θα μπορούσαμε και περισσότερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News