Ο Ανδρέας Ξυδάκης μας θύμισε πως πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια και η ίδια η ζωή...

Ποδόσφαιρο
Ο Ανδρέας Ξυδάκης μας θύμισε πως πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια και η ίδια η ζωή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αλήθεια είναι πως όταν ακούσαμε τις χθεσινές δηλώσεις του Ανδρέα Ξυδάκη μετά το παιχνίδι του Πόρου με τον Ηρόδοτο χρειάστηκε να περάσει ένα χρονικό διάστημα για... να συνέλθουμε, να φύγει η συγκίνηση και να εργαστούμε σε μια δύσκολη μέρα (αφού χθες ήταν Κυριακή).

Ο άνθρωπος αυτός που μετά από τις ώρες που αφιερώνει στο γήπεδο συνεχίζει σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου για να είναι δίπλα στην κόρη του, φρόντισε να θυμίσει σε όλους πως το ποδόσφαιρο δεν εί ναι προτεραιότητα αλλά προτεραιότητα είναι η ίδια η ζωή και βέβαια η οικογένεια, αφού-αυτό το λέμε εμείς-είναι ένας σπουδαίος οικογενειάρχης!

Ο Ανδρέας δεν μιλησε μόνο για την κορούλα του με την οποία ανεβαίνει μαζί ένα Γολγοθά. Αφιέρωσε τη νίκη στην κόρη του αλλά μίλησε και για όλα τα παιδιά και αυθόρμητα και με απλό λόγο είπε κάτι διαφορετικό: Παρακάλεσε τους προέδρους και τους παράγοντες της Γ΄Εθνικής να...αφήσουν κατά μέρος τις μεταγραφές και να ενισχύσουν τις νοσοκομειακές μονάδες που φιλοξενούν παιδιά σαν το δικό του! Μας συγκίνησε ο Ανδρέας που έκρυβε από τον ίδιο του τον πατέρα τι περνάει με την κόρη του για να τον έχει όρθιο μέχρι τις τελευταίες του ημέρες. Και όμως όλο αυτό το διάστημα τη μισή του μέρα την περνούσε και την περνάει στο γήπεδο όπου όπως είπε είναι ένας "στρατιώτης του Ηροδότου".

Ας διαβάσετε όμως με προσοχή τις δηλώσεις Ξυδάκη, αναλυτικά:

"Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά που βιώνουν τον παιδικό καρκίνο να τον ξεπεράσουν. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στην κόρη μου! Της το χρωστούσα! Πρώτη φορά το λέω αφού δεν είχα πει κάτι όσο ζούσε ο πατέρας μου! Και κάνω έκκληση στους προέδρους και τους παράγοντες της Γ΄Εθνικής να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά. Καλές οι μεταγραφές και το ποδόσφαιρο, αλλά εδώ μιλάμε για ζωή..."

 Όπως καταλαβαίνετε και αφού κάνω τέτοιο θέμα σήμερα στο blog μου, έχω και τις επιφυλάξεις μου και για την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, ειδικά σε αυτα που έχουν μία και μόνο κερκίδα. Επειδή λοιπόν υπάρχει και το καυτό θέμα της επιστροφής ή όχι των φιλάθλων στα γήπεδα, διαβάστε πως είναι το κλίμα στην Ισπανία... Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο «El Mon a RAC1», ο υπουργός Υγείας της χώρας Σαλβαδόρ Ίγια, ξεκαθάρισε ότι «η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα δεν αποτελεί προτεραιότητα»!

Ως γνωστόν, η UEFA έχει προτείνει την παρουσία κόσμου σε ποσοστό 30% της χωρητικότητας των γηπέδων στα παιχνίδια των διοργανώσεών της, με την απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει το ok από τις υγειονομικές αρχές κάθε χώρας...

Όπως είμαστε, η επιστροφή των φιλάθλων στο ποδόσφαιρο δεν είναι θεμιτή. Δεν οφείλεται σε ένα ζήτημα ασφάλειας εντός του γηπέδου, καθώς υπάρχει αρκετός χώρος για τη διατήρηση αποστάσεων με μειωμένη χωρητικότητα, αλλά έξω από αυτό. Οι φίλαθλοι που θα βρίσκονταν στις εισόδους και τις εξόδους δεν το επιτρέπουν», εξήγησε ο Ίγια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News