ΟΦΗ: Ένα μήνα μετά θα είναι όλα διαφορετικά...

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Ένα μήνα μετά θα είναι όλα διαφορετικά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΟΦΗ δεν μπορούμε να γράψουμε πολλά αν και έχουμε ακούσει δεκάδες απόψεις! Το μόνο που θα γράψουμε είναι πως αν είχε γίνει ένα μήνα μετά το αποτέλεσμα θα ήταν υπέρ της κρητικής ομάδας. Απλά γιατί θα είχε παιχνίδια στα πόδια της και ολοκληρωμένο ρόστερ ενώ ο Απόλλωνας θα ήταν ακριβώς ο ίδιος.

Η Παρασκευή όμως έφερε...ένα οικονομικό τρίποντο στον ΟΦΗ. Που όσο βρίσκει και...πουλάει δέκα φορές πάνω από την τιμή αγοράς τον κάθε Φιγκεϊρέντο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Που να είχε βάλει και το γκολ δηλαδή ο Βραζιλιάνος!

Όσους παίκτες όμως και αν πήρε και πάρει στην συνέχεια η κρητική ομάδα για πρώτη φορά μια αποχώρηση θα είναι η πιο σημαντική-με την καλή έννοια-σε ένα μεταγραφικό παζάρι!

Στον ευρωπαϊκό χώρο ίσως η πιο μεγάλη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι να είναι αυτή του Τιάγκο στη Λίβερπουλ.

Ίσως όμως και μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Σουάρες στη Γιουβέντους! Το ταξίδι του Λουίς στην Ιταλία προκειμένου να αποκτήσει το διαβατήριο της χώρας προκάλεσε πλήθος φημών σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν τα τελευταία δημοσιεύματα με πηγές που επικαλείται το ESPN κάτι που αποδεικνύει πως είναι θέμα χρόνου η μετακίνηση του Ουρουγουανού επιθετικού στην Ιταλία.

Παρά το γεγονός πως ο παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει λάβει ξεκάθαρο μήνυμα από τον Κούμαν πως δεν υπολογίζεται από την ομάδα για τη νέα χρονιά είχε βρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση. Παράλληλα, είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τη «γηραιά κυρία» για ενδεχόμενο συμβόλαιο στη Serie A, όμως, και αυτό πάγωσε όταν η ιταλική ομάδα απέσυρε την πρότασή της.

Τώρα, τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν και πάλι καθώς η παραμονή του στη γείτονα χώρα μπορεί και να σηματοδοτεί την επιθυμία του να ξαναρχίσει τις συζητήσεις ώστε να γίνει κάτοικος Τορίνο. Και κλείνουμε με κάτι που δείχνει πόσο απρόβλεπτη είναι η ζωή.

Αν και πάλεψαν για περίπου 1,5 χρόνο την ασθένεια της Κλαούντια Ρέι οι δυο τους... Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν και η γυναίκα του αναμένεται να τραβήξουν... χωριστούς δρόμους, όπως αναφέρει το περιοδικό Chi.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport, ο Βέλγος ποδοσφαιριστής έχει βρει ήδη σπίτι στο Μιλάνο, όπου θα μετακομίσει, ενώ η Ρέι θα μείνει στο Κάλιαρι με τις δύο κόρες τους.

Είναι απορίας άξιο πώς οδηγήθηκαν στην απόφαση για το χωρισμό τους, αφού κατάφεραν να μείνουν ενωμένοι απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως ήταν ο καρκίνος που ταλαιπώρησε την Κλαούντια, που βγήκε νικήτρια στη μεγάλη μάχη που έδωσε.

Η αλήθεια είναι πως η σχέση τους είχε αρκετές εντάσεις στο παρελθόν, ενώ πλέον δεν υπάρχει καμία κοινή φωτογραφία τους στο Ιnstagram και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρκετούς μήνες να βρεθούν από κοντά. Ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα λοιπόν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν αποφάσιζε το διαζύγιο τόσο καιρό από συμπόνια. Θα ήταν κακοπροαίρετο ένα τέτοιο σχόλιο και εμείς γράφουμε μόνο καλοπροαίρετα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News