Η Εθνική Ελλάδος βρίσκει δεξί μπακ...από το πάνω ράφι

Ποδόσφαιρο
Η Εθνική Ελλάδος βρίσκει δεξί μπακ...από το πάνω ράφι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ θέλει Ελλάδα...

Έχετε ακούσει, έχετε διαβάσει κάτι για τον Τζορτζ Μπάλντοκ; Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα και είσαστε ποδοσφαιρόφιλοι, να το κάνετε γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο! Μιλάμε εξάλλου για έναν αμυντικό της Premier League που μαζί με τους  Βίρτζιλ φαν Ντάικ, Χάρι Μαγκουάιρ, Κόνορ Κόαντι και Τζέιμς Ταρκόφσκι δεν έχασε λεπτό στο κορυφαίο για πολλούς πρωτάθλημα στον κόσμο για την περίοδο που ολοκληρώθηκε (2019/20). Και το σημαντικότερο; Αυτός ο Τζορτζ Μπάλντοκ αισθάνεται και... Γιώργος και σαν Γιώργος και μάλαμα θέλει να παίξει στην Εθνική Ομάδα. Ας το πάρουμε από την αρχή: Ο 27χρονος Μπάλντοκ κάνει τη διαφορά στην άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, και σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο και μεγαλύτερο σύλλογο στην Premier. Με μια πρόχειρη ματιά θα δούμε πως η αξία του αγγίζει τα επτά εκατομμύρια ευρώ στο Transfermarkt. Επαναλαμβάνουμε πως το όνομά του θα μας απασχολήσει προσεχώς περισσότερο και αυτό γιατί ο ύψους 1μ.78 δεξιός μπακ δήλωσε στην Telegraph πως όνειρό του είναι να παίξει με την Εθνική Ελλάδας (!) καθώς "η γιαγιά μου, η οποία έχει πεθάνει, ήταν 100% Ελληνίδα. Έτσι είμαι κι εγώ, έστω και κατά 1/4 Έλληνας. Νομίζω πως έχω δικαίωμα να παίξω γι' αυτή την ομάδα, θα είναι σπουδαίο, θα είναι σίγουρα μια στιγμή περηφάνιας για την οικογένειά μου και για εμένα να εκπροσωπήσω τη χώρα. Μακάρι να συμβεί. Περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν θα απέρριπτα ποτέ αυτό το ενδεχόμενο".

Ο Μπάλντοκ γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1993 στο Μπάκινγχαμ (λέτε να είναι κοντά από τα ανάκτορα;), έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μίλτον Κέινς Ντονς και έμεινε σε αυτή μέχρι το 2017 έχοντας αρκετούς δανεισμούς στις Νορθάμπτον, Τάμγουορντ, IBV, Όξφορντ Γιουνάιτεντ.

Το 2017 η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τον απέκτησε με τριετές συμβόλαιο και μαζί της έφτασε από την Championship στην Premier League, στην οποία έκανε φέτος μια πραγματικά αξιοπρόσεκτη σεζόν με 38 εμφανίσεις (38 ενενηντάλεπτα), δύο γκολ, τέσσερις ασίστ και επτά κίτρινες κάρτες στην πορεία της Σέφιλντ προς την ένατη θέση. Με το καλό να παίξει στην Εθνική Ελλάδος και μακάρι να το μετανιώσουν οι Άγγλοι που δίνουν τη δυνατότητα αυτή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Εμείς πιστεύουμε πως η Εθνική μας βρήκε δεξί μπακ που θα κάνει διαφορά...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News