default-image

Άρσεναλ: Διώχνει τους μεροκαματιάρηδες...για να πάρει τον Γουίλιαν;

Απόψεις
Άρσεναλ: Διώχνει τους μεροκαματιάρηδες...για να πάρει τον Γουίλιαν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάπου δεν μας τα λένε καλά οι "κανονιέρηδες" με τη βόμβα των 55 απολύσεων...

Εντάξει δε λέμε, η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει μεγάλα οικονομικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο.

Χθες, η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόλυση 55 εργαζομένων της εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

«Ο στόχος μας είναι να προστατεύουμε τις εργασίες και να βασίζουμε τους μισθούς των ανθρώπων για όσο περισσότερο μπορούμε. Δυστυχώς, έχουμε φτάσει στο σημείο να προτείνουμε την απόλυση 55 ανθρώπων», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «κανονιέρηδων».

Μέχρι εδώ καλά. Ελάτε όμως που την ώρα που η Άρσεναλ διώχνει τους μεροκαματιάρηδες θέλει να τα σκάσει χοντρά για να πάρει τον Γουίλιαν. Το ρεπορτάζ εξάλλου αναφέρει πως μένει αγεφύρωτη η διαφορά της Τσέλσι με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τον Guardian, η τελευταία πρόταση των «μπλε» στον Βραζιλιάνο μέσο απορρίφθηκε, καθώς το κλαμπ προσφέρει διετές συμβόλαιο και ο ίδιος επιθυμεί τριετές.

Η πολιτική του συλλόγου είναι να μην προσφέρει μεγάλης διάρκειας deal σε παίκτες που έχουν ξεπεράσει τα 30 και δεν δείχνει πρόθεση να κάνει εξαίρεση για τον 31χρονο άσο.

Ο Γουίλιαν βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες είναι όπως προαναφέραμε η συμπολίτισσα Άρσεναλ. Φέτος είχε 47 συμμετοχές, 11 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Όσο για τις ομάδες του Λονδίνου κάτι συμβαίνει στα οικονομικά τους, αλλά περισσότερο σε αυτά της Τσέλσι. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Αμπράμοβιτς να επιθυμεί να αλλάξει τα πάντα αλλά δεν ξέρουμε αν αυτό σημαίνει πως πάει σε μείωση μπάτζετ. Πάντως αρκετά διαφορετική θα είναι η Τσέλσι της νέας περιόδου. Σύμφωνα με το Sky Sports, εκτός βασικών πλάνων για τη νέα σεζόν είναι οι Κέπα, Ζορζίνιο, Ρούντιγκερ, Έμερσον, Μόουζες, Μπακαγιόκο, Ντινκγουότερ, Ζούμα, Κρίστενσεν και Μπατσουαγί.

Ήδη οι «μπλε» έχουν κάνει δύο πολύ δαπανηρές προσθήκες αποκτώντας τους Τίμο Βέρνερ και Χακίμ Ζίγεκ από την Λειψία και την Άγιαξ αντίστοιχα, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες προσθήκες, κυρίως για την αμυντική και μεσαία γραμμή και θα αποκτηθεί και τερματοφύλακας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News