Ο...Δον Χουάν Νέιρα του ΟΦΗ και η σούπερ Ραφαϊλάκη

Αθλητισμός
Ο...Δον Χουάν Νέιρα του ΟΦΗ και η σούπερ Ραφαϊλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρακολούθησα το περασμένο Σάββατο από τα θεωρεία του "Θ.Βαρδινογιάννης" το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα δεν μετάνιωσα που...άλλο ένα σαββατόβραδο το πέρασα στο γήπεδο (η σέντρα είχε προγραμματιστεί για τις 21.30). Έστω και αν οι υπερβολικές καθυστερήσεις ήταν τέτοιες που φεύγοντας ή θα πήγαινες...για ποτό σε κάποιο κλαμπ, ή κατευθείαν για ύπνο (ισχύει για όσους συνάδελφους εργάζονταν χθες Κυριακή από το πρωί).

Δε μπορώ παρά να υπογραμμίσω την πολύ καλή παρουσία του ΟΦΗ-ειδικά στο πρώτο μέρος-το passing game για το οποίο έγινε και δικαίως πολύς λόγος (στο δεύτερο γκολ) αλλά επιτρέψτε μου να κάνω ειδική αναφορά στον... Δον Χουάν (κατοχυρώνω το λογοπαίγνιο) του ΟΦΗ, τον Νέιρα! Αυτός ήταν ο "γητευτής" της μπάλας το Σάββατο και σίγουρα ο καλύτερος του γηπέδου! Τόσο καλύτερος που είναι να σκέφτεσαι...πόσα χρήματα παίρνει ο Αργεντινός και πόσα οι ακριβοπληρωμένοι του ΠΑΟΚ! Δεν χρειάζεται μετά από τέτοιο παιχνίδι και τέτοιον Νέιρα να μιλάμε για διαιτησία! Για την διαιτησία βέβαια δεν μιλάμε μόνο στην Ελλάδα. Μιλάνε και στο εξωτερικό. Και όπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί με την εικόνα του (και στο Ηράκλειο) να βρίσκει δικαιολογίες έτσι και στη Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να τους φταίει η διαιτησία όταν... αυτοκτονούν με ηθικό αυτουργό τον Σετιέν Πάντως, τη δική του απάντηση έδωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν σε όσους κατηγορούν την ομάδα του για διαιτητική εύνοια.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι έχει κουραστεί να ακούει ότι η «βασίλισσα» νικάει με τη βοήθεια της διαιτησίας.

Συγκεκριμένα ο Ζινεντίν Ζιντάν σχολίασε:

«Έχω κουραστεί να ακούω όλη την ώρα ότι νικάμε με τη βοήθεια της διαιτησίας. Αυτός όμως δεν πρόκειται να αλλάξει. Τα ίδια θα λένε διαρκώς. Εμένα δεν με απασχολεί, αλλά οι παίκτες αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό. Κανείς όμως δεν πρόκειται να αποσπάσει την προσοχή μας από τον στόχο μας».

Κλείνοντας όμως θα γράψουμε δυο λόγια και για στίβο. Πηγαίνοντας στο "Θ.Βαρδινογιάννης" το Σάββατο είδαμε φώτα και στο Παγκρήτιο. Υπό άλλες συνθήκες θα είχαμε κάνει μια στάση. Ο κρητικός στίβος έχει παρόν και μέλλον και αξίζει να διαβάσετε τα κατορθώματα της Νικολέτας Ραφαϊλάκη. Υγεία να έχει το κορίτσι και τα συγχαρητήριά μας και στην ίδια και στον πατέρα και προπονητή της Λευτέρη Ραφαϊλάκη...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News