Τα κρούσματα στο ρωσικό πρωτάθλημα μας κόβουν την όρεξη για μπάλα...

Ποδόσφαιρο
Τα κρούσματα στο ρωσικό πρωτάθλημα μας κόβουν την όρεξη για μπάλα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας μεταξύ της Κράσνονταρ και της Ντιναμό Μόσχας θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά από συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ρωσικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, σημειώνοντας ότι οι δύο ομάδες είναι απόλυτα σύμφωνες με αυτή την αναβολή. Και ενώ στη Ρωσία οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και αρκετά μάλιστα το καλοκαίρι, η είδηση αυτή, όσο να 'ναι μας παγώνει!

Η κίνηση πραγματοποιήθηκε μετά από τρία θετικά δείγματα κορωνοϊού ισάριθμων παικτών της Ντιναμό και συγκεκριμένα του επιθετικού Κλίντον Ντζέι και των μέσων Τσαρλς Καμπέρ και Σεμπάστιαν Σζιμάνσκι. Και οι τρεις τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, οι προπονητές της κι όλο το προσωπικό περιορίστηκαν στο προπονητικό κέντρο της Ντιναμό στο Νοβογκόσκ, κοντά στη ρωσική πρωτεύουσα, από το Σάββατο, ανέφερε η ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Μόσχας εξέφρασε «ειλικρινή ευγνωμοσύνη» στον πρόεδρο της Κράσνονταρ, Σεργκέι Γκαλίτσκι, που συμφώνησε να αναβληθεί ο αγώνας.

Και ενώ διαβάζεις όλα αυτά και ανησυχείς γιατί πραγματικά ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού δεν θέλουμε να έχουμε μια νέα...εποχή καραντίνας, διαβάζουμε ακόμα και για πνιγμό ποδοσφαιριστή: Στην Ισπανία, στο πένθος βυθίστηκε η ομάδα της Λας Πάλμας. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής Χόρχε Σάντσεθ Βάκα, που ανήκε στις ακαδημίες της ομάδας, έχασε τη ζωή του στη θάλασσα.

Ο νεαρός άσος, σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από ισπανικά ΜΜΕ, πνίγηκε μετά από καταδύσεις που έκανε μαζί με έναν 15χρονο φίλο του, ο οποίος επίσης απεβίωσε με τον ίδιο τρόπο.

Οι δύο τους εντοπίστηκαν από τα σωστικά συνεργεία, αλλά ήδη ήταν αργά. Ο σύλλογος από τα Κανάρια Νησιά εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του ποδοσφαιριστή και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δεν νομίζω όσοι έχετε διαβάσει αυτές τις γραμμές να έχετε όρεξη να διαβάσετε και για μπάλα. Ωστόσο όπως φαίνεται η "θερμοκρασία" θα ανέβει αρκετά, αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα που μπήκαμε (στα ελληνικά play off) στους αγωνιστικούς χώρους. Μπήκαμε εξάλλου στην εβδομάδα που θα κριθούν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (Άρης-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ) με τις φιλοξενούμενες ομάδες να έχουν ελαφρύ προβάδισμα από τα πρώτα παιχνίδια. Και βέβαια περιμένουμε μεγάλη μάχη στη συνέχεια για τη 2η θέση της Super League, περιμένουμε μάχη για την παραμονή αλλά και τον ΟΦΗ να αρχίσει...να παίρνει βαθμούς...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News