Όταν χάνεις τέτοια γκολ δείχνεις ανέτοιμος, αλλά αυτό διορθώνεται...

Ποδόσφαιρο
Όταν χάνεις τέτοια γκολ δείχνεις ανέτοιμος, αλλά αυτό διορθώνεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ποδόσφαιρο άλλες φορές το βλέπεις απλό και άλλες δύσκολο. Λένε πως αυτοί που έχουν την ποιότητα τα βλέπουν όλα απλά αρκεί να κάνουν το απλό και όχι να επιδιώκουν το πιο δύσκολο για να εντυπωσιάσουν.

Οι παίκτες του ΟΦΗ-για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον-έχουν ποιότητα. Ωστόσο είναι κάποια παιχνίδια που τους λείπει το νεύρο. Το είδαμε και στην κανονική περίοδο, το είδαμε και σήμερα. Υπήρχαν στιγμές που ειδικά στη μεσαία γραμμή έκρυψαν τη μπάλα αλλά όταν η μπάλα έφτανε εκεί που...καίει, τους έκαιγε!

"Έλειψε η ουσία", είπε ο Σίμος αλλά θα προσθέσω πως κατά τη γνώμη μου πολλοί έδειξαν ανέτοιμοι για την περίσταση! Νέιρα και Φιγκεϊρέντο για παράδειγμα δεν δικαιολογούνται να έχουν τέτοια τελειώματα, αν κρίνουμε από τις αρετές που έχουν σαν ποδοσφαιριστές. Κάθε αρχή και δύσκολη, ένα παραπάνω μια επανέναρξη μετά από όσα πέρασε η ανθρωπότητα. Και στον ΟΦΗ πρέπει να κρατήσουν τα καλά γιατί σίγουρα αυτά που δεν είχαν σήμερα μπορούν να τα βρουν στην πορεία των play off. Όσο για τον Άρη, ακόμα και με τα όσα προαναφέραμε για τον αποψινό του αντίπαλο (τον ΟΦΗ), χωρίς το φάουλ του Γκάμα δύσκολα θα έφτανε στη νίκη! Εκεί γύρισε ο διακόπτης του ματς, εκεί κρίθηκε, αφού άλλαξαν τα πάντα στη ψυχολογία γηπεδούχων και φιλοξενούμενων...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News