default-image

Τελικά ο Κλοπ υπερέχει παντού του Βαλβέρδε...

Απόψεις
Τελικά ο Κλοπ υπερέχει παντού του Βαλβέρδε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπαρτσελόνα ήταν "δράμα", κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισε την ήττα 3-1 με ανατροπή από την Λεβάντε, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να δέχεται ξανά σκληρή κριτική. Ωστόσο όπως είπε ο Βάσκος τεχνικός δεν σκέφτεται την παραίτηση.

Και στέκομαι στις δηλώσεις του γιατί το συμπέρασμα που βγαίνει αν τις διαβάσετε είναι πως η Μπάρτσα "έφαγε" τριάρα από μια μικρομεσαία ισπανική ομάδα και αυτός μοιάζει και ικανοποιημένος! Διαβάστε και θα καταλάβετε...

«Εννοείται πως δεν σκέφτομαι καν να παραιτηθώ. Ήταν απλά μια ήττα, τίποτα περισσότερο. Οι ποδοσφαιριστές το έχουν καταλάβει και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Χάσαμε ένα ματς, αλλά μέχρι εκεί. Όπως πάντα μετά από μια ήττα, πάντα αντιδρούμε, έτσι θα κάνουμε και τώρα, δεν έχει αλλάξει κάτι. Είναι αλήθεια πως σκόραραν τρία γκολ, αλλά μπορώ να πω πως η συμπεριφορά της ομάδας μου ήταν αρκετά καλή. Καμιά φορά πρέπει να καταλάβουμε πως ο αντίπαλος παίζει το παιχνίδι του και μπορεί να χάσεις. Δεν πρέπει να πούμε κάτι παραπάνω, αλλά να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, έτσι γίνεται πάντα στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο προπονητής της «Μπάρτσα».

Και πάμε τώρα στον Κλοπ, που σίγουρα έχει άλλη νοοτροπία από τον Βαλέρδε ενώ πέρυσι θα θυμάστε ότι και αγωνιστικά του πήρε... την ταυτότητα! Πάμε στον Κλοπ που είναι τόσο τελειομανής που ήθελε η Λίβερπουλ να είχε κερδίσει πιο εύκολα στην έδρα της Άστον Βίλα και τα έβαλε με VAR, χωρίς όμως να έχει και άδικο! Μίλησε εξάλλου ένας προπονητής κοινής αποδοχής. Αφορμή ήταν δύο πολύ οριακές φάσεις που δόθηκαν σε βάρος της Λίβερπουλ και υπέρ της Άστον Βίλα και εκνεύρισαν τον Γερμανό τεχνικό παρά τη νίκη της ομάδας του στο 95’ (1-2).

«Δεν θέλω να του δώσω διαστάσεις μετά τη νίκη μας, όμως το θέμα του VAR είναι πολύ σοβαρό και δεν είναι για να γελάμε. Κρίνει στιγμές που μπορούν να είναι καθοριστικές στα παιχνίδια. Καθόμαστε να μιλήσουμε για το VAR και όλοι θέλουν να γελάσουν. Δεν είναι για γέλια όμως. Ένας προπονητής μπορεί να χάσει τη δουλειά του αν χάνει παιχνίδια στα οποία υπάρχουν τέτοιες αποφάσεις. Είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα και πρέπει να το τονίσουμε αυτό. Δεν λέω ότι γίνεται κάτι επίτηδες», τόνισε ο προπονητής της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσο για την «απόδραση» της ομάδας του στις καθυστερήσεις; «Είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο... Ο τρόπος που εκτελέστηκε το κόρνερ στο τέλος είναι δουλεμένος στην προπόνηση και το επιχειρήσαμε άλλες δυο – τρεις φορές μέσα στο παιχνίδι αν το παρατηρήσατε. Ο Μανέ έκανε και τη σέντρα στον Ρόμπερτσον στο πρώτο γκολ με τρομερό τρόπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News