ΟΦΗ για Ευρώπη αλλά χρειάζεται διαχείριση...

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ για Ευρώπη αλλά χρειάζεται διαχείριση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναι, αυτός ο ΟΦΗ που είδαμε χθες στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ενδεχομένως παίζει αυτή την περίοδο την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα! Έτσι απλά, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος αυτή είναι η άποψή μου! Ωστόσο επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα και βλέπουμε πως ο ενθουσιασμός του κόσμου της κρητικης ομάδας (φαίνεται από το Facebook) είναι στα ύψη, σίγουρα πρέπει να δουν όλοι και την άλλη όψη του νομίσματος!

Μια όψη που θέλει περισσότερη προσοχή στην αμυντική λειτουργία και σαφέστατα θέτει και ένα ζήτημα: Μπορεί ο ΟΦΗ να διαχειριστεί την πίεση μεγάλου στόχου; Αν μπορούν όλοι εκτός από τους παίκτες-εμείς θεωρούμε ότι μπορούν-να διαχειριστούν την πίεση που θα έρθει οσονούπω από το συμπέρασμα πως αυτή η ομάδα είναι για πολύ ψηλά, αυτή η πίεση θα πάει και στους παίκτες! Σίγουρα η διοίκηση δεν θα τους ζητήσει να μπει κάπου συγκεκριμένα ο πήχης! Σιγουρα στον ΟΦΗ χαίρονται όλοι το ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που τρελαίνει κόσμο και απολαμβάνει όσο ποτέ υγεία! Αν οι παίκτες διαχειριστούν την πίεση ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, και τονίζω τον κόσμο, τότε σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα αυτή η ομάδα από άλλες που ήδη δεν θα έπρεπε να είναι ψηλότερα από την "αρμάδα" του Γιώργου Σίμου. Προσοχή (αυτό δεν πάει για τον ΟΦΗ, θα καταλάβετε) όμως γιατί στο ποδόσφαιρο όταν...πάρεις πολύ αέρα την πατάς! Στο ποδόσφαιρο να ξέρετε ότι ακόμα και τα μεγαθήρια κάποια στιγμή μπορούν να γίνουν...ομάδες για λύπηση! Δείτε τι γίνεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου οι οπαδοί της βιώνουν την απόλυτη καθίζηση! Όχι μόνο δεν είναι φόβητρο, αλλά αποτελεί τη χαρά για κάθε... προβληματισμένο...

Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ! Τι έκανε; Ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Νιούκαστλ, που είχε να κερδίσει από τις 25 Αυγούστου και είχε μόλις 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα! Το ακόμα χειρότερο για τη Γιουνάιτεντ είναι ότι σε ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο είχε μόλις μία καθαρή ευκαιρία με μία κεφαλιά του Μαγκουάιρ από εκτέλεση κόρνερ, πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και τίποτα άλλο. Σε ό,τι αφορά τη μεγάλη νικήτρια, τη Νιούκαστλ, πήρε το πολυπόθητο αποτέλεσμα με μία σουτάρα του Λονγκσταφ στο 72’, γκολ που ήταν μόλις το πέμπτο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ήταν η πρώτη νίκη στο «St. James Park» μετά τις 20 Απριλίου.

Πλέον, η Γιουνάιτεντ έπειτα από 8 αγωνιστικές είναι στη 12η(!) θέση με 9 βαθμούς...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News