Σημαντικό που δεν ξεχάσαμε ποιοι μας πήγαν στην Κίνα...

Μπάσκετ
Σημαντικό που δεν ξεχάσαμε ποιοι μας πήγαν στην Κίνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν θέλεις να είσαι μεγάλη ομάδα και εκπροσωπείς την Ελλάδα, και οι "λεπτομέρειες" κάνουν τη διαφορά...

Όταν είσαι μεγάλη ομάδα και δη όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα και τον αθλητισμό της, πρέπει να κάνεις τη διαφορά και στις λεπτομέρειες. Αν και αυτό που έγινε απόψε και δυστυχώς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου, δεν ήταν λεπτομέρεια. Ήταν κάτι βασικό!

Έγινε κάτι για το οποίο είχα κάνει σχόλιο τις τελευταίες ημέρες, αφού δεν ξέχασα ούτε στιγμή πως ο κόουτς Σκουρτόπουλος οδήγησε την ομάδα στην Κίνα χωρίς τη λάμψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο και πολλούς άλλους που θέλοντας και μη στα περισσότερα ματς των προκριματικών, την ίδια ώρα, έπαιζαν... Ευρωλίγκα με τις ομάδες τους!

Λίγες μέρες λοιπόν πριν η Εθνική πετάξει για την Κίνα, τιμήθηκαν οι παίκτες που την οδήγησαν εκεί.

Η ΕΟΚ βράβευσε στο περιθώριο του αγώνα με τη Σερβία για το Τουρνουά Ακρόπολις τους πρωταγωνιστές της πορείας μέχρι τα τελικά, που όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν θέση για τη διοργάνωση. 

Παρόντες ήταν οι Μαργαρίτης, Μαυροειδής, Γιαννόπουλος, Κατσίβελης, Μουράτος, Μποχωρίδης, Τσαϊρέλης, Κακλαμανάκης, Γκίκας, Σαλούστρος και Λούντζης.

Μαυροειδής και Σαλούστρος, δυο Κρητικοί που μας πήγαν στην Κίνα αλλά δεν θα ταξιδέψουν για τη μακρινή χώρα και το Μουντομπάσκετ! Η Κρήτη θα έχει εκπρόσωπο όμως πρώτα ο Θεός και αυτός θα είναι ο Αντώνης Κόνιαρης...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News