Ο Γιάννης είναι πρότυπο γιατί τα δίνει όλα και στην προπόνηση!

Μπάσκετ
Ο Γιάννης είναι πρότυπο γιατί τα δίνει όλα και στην προπόνηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτρέψτε μου όμως να δώσω τα συγχαρητήρια και στα κορίτσια της ΓΕΗ στο beach volley γιατί έδειξαν χθες πως έχουν κρητική ψυχή...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λοιπόν πέρασε μια όμορφη εβδομάδα στο Ηράκλειο, μια εβδομάδα... πολιορκίας για αυτόγραφα και φωτογραφίες (και σπάνια έλεγε "ναι") αλλά και μια εβδομάδα που χάρισε στους φιλάθλους του Ηρακλείου και της Κρήτης δυο μαγικές βραδιές κάνοντας το κλειστό στα Δυο Αοράκια να θυμίζει αυτό... στο Μιλγουόκι!

Ο MVP του NBA ειδικά χθες οργίασε! Μόλις στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα είχε 6 πόντους. Οι 2 τελευταίοι εξ αυτών διαμόρφωσαν το 15-8 και προήλθαν από ένα εντυπωσιακό κάρφωμα. Και μία φάση ειδικά θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό...

Ο Greek Freak πήρε την μπάλα στην ελληνική μπασκέτα και έκανε το coast-to-coast, φτάνοντας με λίγα βήματα μέχρι τη ρακέτα των αντιπάλων. Στην αρχή της φάσης έκανε μία ραχιαία ντρίμπλα-όνειρο και άδειασε έναν αντίπαλο, ενώ στο τέλος της φάσης, με την κλασική του πια κίνηση που... δεν κόβεται, πέρασε ανάμεσα από δύο αντιπαλους και κάρφωσε με το δεξί χέρι!

Αμέσως μετά από το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο, όταν ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς προσγειώθηκε στο παρκέ άρχισε να λέει κάτι δικά του και αφού σφιξε τους μύες του, πανηγύρισε σαν τρελός με τους φιλάθλους να παραληρούν στα Δυο Αοράκια! Ο Γιάννης έδειξε πως δεν ξεχωρίζει παιχνίδια, δεν διαχωρίζει αν παίζει σε τελικό NBA, αν παίζει σε φιλικό τουρνουά στο Ηράκλειο ή αν παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, γι' αυτό και το ξανάκανε λίγο αργότερα! Ο Αντετοκούνμπο δείχνει αποφασισμένος να πάρει πάνω του την Εθνική ομάδα και να τη στείλει στα ύψη μέσω Κίνας. Μας εντυπωσίασε η σοβαρότητά του, το πάθος του και το πόσο επαγγελματίας είναι. Μπορεί να προτιμούσαμε και έξω από το κλειστό να είναι πιο φιλικός και να μην άφηνε κανένα παιδάκι παραπονεμένο αλλά δεν μπορούμε να γίνουμε και κακοί! Ο Γιάννης είναι ένα κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό, ό, τι καλύτερο έχει να επιδείξει αυτή τη στιγμή το ελληνικό μπάσκετ (και όχι μόνο) και πρότυπο-ήδη-για όλους γιατί όταν μπαίνει στο γήπεδο ακόμα και για προπόνηση τα δίνει όλα!

Κλείνοντας να γράψουμε και κάτι άσχετο από τον Γιάννη! Μπράβο στα κορίτσια της ΓΕΗ που ανέβηκαν στην κορυφή του beach volley και με κρητική ψυχή και πείσμα έδειξαν χθες πως δεν μπορούν...να χάσουν δεύτερη φορά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News