Πιο Έλληνες από πολλούς...

Αθλητισμός
Πιο Έλληνες από πολλούς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντετοκούνμπο-Μήτρογλου: Πολλές οι διαφορές, περισσότερες οι ομοιότητες...

Διαφέρουν αρκετά αλλά έχουν και πολλά κοινά. Ο ένας είναι μπασκετμπολίστας (ο κορυφαίος στον κόσμο) ο άλλος ποδοσφαιριστής (από τους καλύτερους) στην Ελλάδα. Ο ένας γεννήθηκε στην Ελλάδα από Νιγηριανούς γονείς και ο άλλος στη Γερμανία από Έλληνες. Κοινός παρονομαστής; Η αγάπη τους για τη γαλανόλευκη; Διαβάστε και θα καταλάβετε..

Εναι πολλές οι κοινωνικές δράσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο που δεν γνωρίζει ο κόσμος, επειδή ο σούπερσταρ των Μπακς δεν θέλει αυτές να δουν το φως της δημοσιότητας. Ένα μεγάλο έργο όμως που έχει στα σκαριά ο Greek Freak, αποκαλύφθηκε από τον δήμαρχο Ραφήνας/Πικερμίου σε ομιλία του το βράδυ της Κυριακής (19/5).

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Βαγγέλη Μπουρνούς, ο Αντετοκούνμπο θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο Μπλε Λιμανάκι της Ραφήνας, το οποίο οι φονική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού κατέστρεψε. Οι πληγέντες της περιοχής και κυρίως τα μικρά παιδιά στη Ραφήνα και στο Μάτι θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιστρέψουν στην κανονικότητα, αλλά και να κάνουν βήματα προς τα εμπρός, έναν χρόνο μετά από την τεράστια καταστροφή που υπέστη η περιοχή.

Την πληροφορία δημοσίευσε στο Facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης.

Και πάμε και στον Κώστα Μήτρογλου: Η Γαλατάσαραϊ ήταν θριαμβεύτρια στο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής επικρατώντας με σκορ 2-1 της Μπασακσεχίρ χάρη σε ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και η επιβράβευσή της ήταν το πρωτάθλημα Τουρκίας, 22ο στην ιστορία της.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν κατάφερε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Φατίχ Τερίμ όντας τραυματίας, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Έλληνα διεθνή φορ να πανηγυρίσει με την ψυχή του μαζί με τους συμπαίκτες του, έχοντας πάρει λίγες ημέρες νωρίτερα και το Κύπελλο Τουρκίας.

Ο "Μητρογκόλ" πανηγύρισε το πρώτο νταμπλ επί τουρκικού εδάφους να έχει πάντως ιδιαίτερη σημασία αφού μετράει μόλις μερικούς μήνες στην Τσιμ Μπομ μετά τη μετακίνησή του στην Κωνσταντινούπολη από την Γαλλία (Μαρσέιγ).

Kαι πως πανηγύρισε; Εκεί θέλουμε να καταλήξουμε: Με μια ελληνική σημαία, εκεί στην Πόλη...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News