Όντως, το Run Greece ήταν μια "επανάσταση"!

Σπορ
Όντως, το Run Greece ήταν μια "επανάσταση"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμφωνούμε απόλυτα με όσα υποστηρίζουν δύο από τους κορυφαίους μαραθωνοδρόμους στην Κρήτη...

Εντάξαμε τη διοργάνωση του φετινού "Run Greece" στα θέματα που συμπεριλαμβάνουμε στις "Αθλητικές Ιστορίες".

Και αυτό δεν έγινε τυχαία. Βλέπετε, η διοργάνωση αυτή έγινε αμέσως θεσμός και ουσιαστικά μπήκε με το πρώτο της κιόλας "ραντεβού" στην αθλητική ιστορία του τόπου. Την Παρασκευή που πέρασε, στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV φιλοξενήθηκαν δυο σπουδαίοι ηρακλειώτες μαραθωνοδρόμοι-αθλητές. Ο Γιάννης Σαριδάκης που στην κατηγορία του δείχνει αήττητος σε κάθε αγώνα και ο Γιάννης Παπαλεωνίδας που έχει μεγάλες διακρίσεις και παράλληλα έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε αγώνες με πολύ δύσκολες συνθήκες (όπως τον ανώμαλο δρόμο στα Τρίκαλα που έγινε μέσα σε χιονισμένο τοπίο)! Αμφότεροι συμφώνησαν σε μια φράση: "Το Run Greece ήταν η επανάσταση για το δρομικό κίνημα στο Ηράκλειο"! Η φράση τους αυτή τα λέει όλα! Είναι γεγονός πως έχουν δίκιο. Άλλωστε ξέρουν καλύτερα από πολλούς τι σημαίνει αυτή η αθλητική γιορτή!

Ο Σαριδάκης δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα από την πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε ενώ έχει εκπροσωπήσει το Ηράκλειο και στους τελικούς. Ο Παπαλεωνίδας επίσης μετράει αρκετές συμμετοχές ενώ και οι δυο έχουν να λένε για την οργάνωση του αγώνα... "Αγγίζει το άριστα κάθε χρόνο. Γίνεται με τη σφραγίδα του ΣΕΓΑΣ και αυτό λέει πολλά! Χαιρόμαστε που όλο και περισσότεροι παίρνουν μέρος κάθε χρόνο!"

Τέλος, οι δύο αθλητές δίνουν συμβουλές σε όσους θέλουν να τρέξουν αλλά δεν έχουν εμπειρία: "Να χαρούν τη συμμετοχή τους αλλά χωρίς να παρασυρθούν. Μπορούν ακόμα και με γρήγορο περπάτημα. Σημασία έχει να σηκωθούμε από τον καναπέ!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News