Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή, δεν θα κερδιζε και τη μάχη για τις κούπες;

Μπάσκετ
Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή, δεν θα κερδιζε και τη μάχη για τις κούπες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντράγκαν Σάκοτα. Ένας αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης για τη μπασκετική ΑΕΚ που μαζί του σε Ηράκλειο και Αθήνα έκανε φέτος την επανάστασή της!

Γιατί και το Κύπελλο Ελλάδος  αλλά και η ευρωπαϊκή κορυφή του Champions League συνιστούν επανάσταση για το τμήμα μπάσκετ μιας ομάδας που έφερε το 1ο Ευρωπαικό τρόπαιο σε όλα τα αθλήματα για την Ελλάδα, αλλά με εξαιρέσεις είχε μεγάλα διαστήματα ανομβρίας!

Μπορεί το έμβλημα και η ιστορία να μην χάθηκαν αλλά κακά τα ψέματα, η μπασκετική ΑΕΚ έχασε χρόνια ολόκληρη από τη... "φυσιολογική πορεία της"! Ωστόσο είναι τυχερή! Τυχερή γιατί πήρε τα ηνία ο Μάκης Αγγελόπουλος, τυχερή γιατί έχει κοντά της πιστό στρατιώτη τον Ντράγκαν Σάκοτα και μέσα στο παρκέ ακόμα πιο τυχερή γιατί έχει έναν αρχηγό που κέρδισε πριν λίγα χρόνια τη μάχη για τη ζωή, με τις πιθανότητες σε βάρος του! Πως να μην κέρδιζε και τις κούπες; Θέμα χρόνου ήταν. Και όλα αυτά με τη μητέρα του και σύζυγο του προπονητή στην κερκίδα με μια εικόνα της Παναγίας. Και πως να χάσει πάλι η ΑΕΚ. Όπως και το 1968, "κέρδισαν γιατί δεν μπορούσαν να χάσουν..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News