Αφιέρωσαν στην κυρία Μαρία την πρώτη νίκη, να της αφιερώσουν και την άνοδο του Ηροδότου!

Απόψεις
Αφιέρωσαν στην κυρία Μαρία την πρώτη νίκη, να της αφιερώσουν και την άνοδο του Ηροδότου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στη Νέα Αλικαρνασσό χθες Κυριακή, λίγα λεπτά μετά το τέλος του θριαμβευτικού πρώτου μπαράζ (3-0, καθαρή νίκη) με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Οι παίκτες του Ηροδότου πανηγύρισαν όσο έπρεπε-γιατί ήταν μόνο η αρχή, έστω και αν ήταν ιδανική πρεμιέρα-πηγαίνοντας στον κόσμο τους και δη στους πιο φανατικούς!

Ωστόσο με την προτροπή του πλέον ένθερμου φίλου της ομάδας, του Βαγγέλη Δροσοτάκη, που όλοι στην προσφυγική Νέα Αλικαρνασσό ξέρουν σαν "Καμίτση", οι ποδοσφαιριστές του Μανόλη Παπαματθαιάκη έκαναν και μια ξεχωριστή κίνηση.

Πήγαν και αφιέρωσαν τη νίκη σε μια ηλικιωμένη κυρία που τους παρακολουθούσε δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο! Από τα κάγκελα! Η κυρία Κριτσωτάκη ήταν δίπλα τους και πάλι και πανηγύρισε με την ψυχή της! Μια ηλικιωμένη κυρία στο γήπεδο και μάλιστα σε αναπηρικό καροτσάκι, ε, δεν είναι κάτι που συναντάς καθημερινά! Στον αθλητισμό όμως και στο ποδόσφαιρο (που θέλουμε να βλέπουμε) όλα γίνονται!

Πλησιάσαμε την κυρία Κριτσωτάκη, μας είπε πόσο αγαπάει τον Ηρόδοτο και αφού μας άφησε να τη φωτογραφήσουμε είπε κάτι ακόμα που δείχνει πόσο αγαπάει το ποδόσφαιρο και πόσο το παρακολουθεί! "Δεν μπορώ να καθυστερήσω! Πρέπει να πάω σπίτι να δω και την ΑΕΚ!"

Nα είναι καλά η κυρία Μαρία και να πανηγυρίσει στο τέλος και την άνοδο του Ηροδότου στη Football League μετά από 40 ολόκληρα χρόνια. Και βέβαια στο τέλος, οι παίκτες να της κάνουν μια και καλή την αφιέρωση...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News