Γιώργος Μιμίκος

Δε μπορείς να αγνοήσεις την άποψη του "μεγάλου-μικρού" Δημήτρη Σαραβάκου...

Πολλές φορές είναι καλύτερα όταν θέλεις να σχολιάσεις ποδόσφαιρο, ακόμα και αν έχεις άποψη, να αφήνεις να το κάνει-όταν έχεις τη δυνατότητα-ένας ειδικός. 

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Δημήτρης Σαραβάκος το έκανε χωρίς να του το ζητήσει κανείς! Το έκανε γιατί έχει και είχε άποψη! Και μην βιαστείτε να πείτε πως έχει περάσει (λίγο αλλά με γκολ που σήμαινε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ πρώτη φορά για την Ένωση και Ελληνική ομάδα) από την ΑΕΚ. Ήταν ο ίδιος που λόγω της αγάπης του για τον Παναθηναϊκό στον αξέχαστο τελικό Κυπέλλου με Μπάκα το 1995... έστειλε στα ύψη το πέναλτι που εκτέλεσε φορώντας τον δικέφαλο στο στήθος (φυσικά χωρίς να το κάνει εσκεμμένα)! 

Ο Σαραβάκος έχει την άποψη πως η ΑΕΚ είναι πανάξια πρωταθλήτρια 2018! Θα συμφωνήσω! Γιατί και την καλύτερη μπάλα έπαιξε και στην Ευρώπη το απέδειξε και κόντρα στον μεγαλύτερο της αντίπαλο (Ολυμπιακό), στην τρέχουσα περίοδο, σε τέσσερα ματς είχε τρεις νίκες και 1 ισοπαλία. Τόσο απλά. Κρίμα που κρίθηκε και εκτός γηπέδου ή κρίνεται τέλος πάντων αυτός ο τίτλος, αλλά αμφιβάλει κανείς πως η τιμωρία του ΠΑΟΚ , τουλάχιστον για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα γνωστά γεγονότα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη;; Ποια τιμωρία θα υπήρχε για κάτι αντίστοιχο στο εξωτερικό; Μου λέτε; Ποια;;;

Σχόλια