Και η... γιαγιά από την Ιεράπετρα είναι "το ποδόσφαιρο που θέλουμε!"

Απόψεις
Και η... γιαγιά από την Ιεράπετρα είναι "το ποδόσφαιρο που θέλουμε!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γιαγιά παρακολουθεί με αφοσίωση τον αγαπημένο της εγγονό σαν...φανατική φίλαθλος του ΟΦ Ιεράπετρας...

Αν μη τι άλλο υπάρχει μια φωτογραφία που "ανέβασε" στη σελίδα της ομάδας στο Facebook ο ΟΦ Ιεράπετρας που θα κάνει τον γύρο της Ελλάδας και... δε θα σταματήσει εκεί!

Μια φωτογραφία με τη... συμπαθέστατη γιαγιούλα από την Ιεράπετρα που παρακολουθεί από... laptop το παιχνίδι της ομάδας της με το Αιγάλεω για την Γ΄Εθνική Κατηγορία. 

Βεβαίως η γιαγιά είχε το βλέμμα της κυρίως σε έναν ποδοσφαιριστή: Τον εγγονό της, που είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ιεράπετρας και στο παρελθόν έχει περάσει και από το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο!

"Το ότι η γιαγιά της φωτογραφίας είναι γιαγιά του παίκτη του ΟΦΙ Πάνου Στάκτιαρη , είναι απολύτως συμπτωματικό", είναι το σχόλιο από πλευράς ΟΦΙ στο Facebook.

Εμείς θα προσθέσουμε πως είναι δεν είναι σύμπτωση, σίγουρα είναι μια φωτογραφία που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε και να σκεφτούμε πως υπάρχει και αυτό το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και αυτοί οι φίλαθλοι! Το ποδόσφαιρο είναι το πλέον δημοκρατικό άθλημα ή τουλάχιστον πρέπει να είναι! Και για αυτούς εντός αγωνιστικού χώρου και για αυτούς εκτός...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News