Γ΄Εθνική: Το πρωτάθλημα που παίζουν όλοι... και στο τέλος πάει στην Κρήτη!

Απόψεις
Γ΄Εθνική: Το πρωτάθλημα που παίζουν όλοι... και στο τέλος πάει στην Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος το έκανε να μοιάζει... εύκολο αφού είχε απέναντι του το Αιγάλεω και... το ισοπέδωσε!

Ε πως να το κάνουμε! Της πάει της Κρήτης αυτό το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Κοντεύουμε... να ξεχάσουμε βλέπετε πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν το πήρε κρητική ομάδα! Για του λόγου το αληθές πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε το κάπου για... επανάληψη: Τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές περιόδους τέσσερις Κρητικές ομάδες έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες στην Γ Εθνική.

Την σεζόν 2014-2015 η ομάδα του Κισσαμικού που είχε ανέβει κατηγορία από το Περιφερειακό Κρήτης, κατακτούσε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και έπαιρνε αυτή το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.

Την επόμενη σεζόν την σκυτάλη την πήρε ο ΟΦΗ που πέρασε από χιλια κύματα αλλά τα κατάφερε έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσει πάνω στο νήμα! Στην αυλαία με τον Φωστήρα ήθελε απλά μια ισοπαλία, κέρδισε και βγήκε πανηγυρικά!

Την σεζόν 2016 -2017 ήταν η σειρά της ομάδας του Εργοτέλη να στεφθεί πρωταθλήτρια αφού άλλαξε όλο (σχεδόν) το ρόστερ και με αντεπίθεση διαρκείας πρόλαβε να βγάλει νοκ άουτ τον Ιωνικό!

Το... κρητικό καρέ συμπλήρωσε φέτος η ομάδα του Ηροδότου. Και μάλιστα σε σχέση με τους...προηγούμενους πρωταθλητές αν μη τι άλλο πήρε το πιο εύκολο πρωτάθλημα! Για την ακρίβεια, ο Ηρόδοτος το έκανε να μοιάζει εύκολο αφού είχε απέναντι του το Αιγάλεω και... το ισοπέδωσε! Το κέρδισε μέσα-έξω! Και βέβαια στην τελευταία αγωνιστική ο Ηρόδοτος θα κάνει φιέστα χωρίς να χρειάζεται ούτε καν ένα βαθμό! Και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News