default-image

Από τον Σεπτέμβριο είχαμε γράψει για τη Ρεάλ και την Παρί...

Απόψεις
Από τον Σεπτέμβριο είχαμε γράψει για τη Ρεάλ και την Παρί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεάλ έχει αυτοσκοπό τη μεγάλη κούπα, είναι πιο κοντά και μόνο η Μπάρτσα μπορεί να... την αποσπάσει...

Δεν θέλουμε και δεν είναι σκοπός να «ευλογήσουμε τα γένια μας». Ωστόσο είχαμε κάνει μια πρόβλεψη στην αρχή της χρονιάς για το φετινό Champions League.

Eίχαμε γράψει στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ένα άρθρο με τίτλο «Η Ρεάλ το φαβορί, η Μπάρτσα και η Παρί που δεν μπορεί…». Ήταν 12 Σεπτεμβρίου του 2017 (φωτό)... Το έβλεπα, το έγραψα...

Έτυχε να κληρωθούν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες και να μας… επιβεβαιώσουν! Οι Παριζιάνοι, ακόμα και αν δεν είχαν την ατυχία με τον Νεϊμάρ, δεν ήταν έτοιμοι να «πετάξουν» εκτός διοργάνωσης τους πρωταθλητές Ευρώπης! Δεν είχαν το ειδικό βάρος, τη φανέλα, αλλά στο κάτω κάτω δεν έχουν ακόμα και την ομάδα! Είχαν την ατυχία αν και πρώτοι στον όμιλο να πέσουν στη Ρεάλ και δη σε μια συγκυρία που ήθελε τους Μαδριλένους να τα δίνουν όλα γιατί εντός Ισπανίας έχουν βγει νοκ άουτ από όλους τους στόχους!

Η Παρί λοιπόν-προς το παρόν-δεν μπορεί! Και η Ρεάλ απέδειξε πως είναι το φαβορί και για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και την τρίτη συνεχόμενη κούπα!

Όχι γιατί η Μπάρτσα δεν μπορεί να την κοντράρει και στο τέλος… να της το πάρει!

Αλλά είναι φαβορί η Ρεάλ γιατί το θέλει πάρα πολύ και θα δώσει ρέστα και παράλληλα γιατί φορμαρίστηκε τώρα, την ώρα που η Μπαρτσελόνα δείχνει πεσμένη. Βεβαίως δεν παίζουν οι δυο τους. Αλλά από αυτούς εξαρτάται…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News