Η Μπελιμπασάκη έδειξε πως δεν είναι... η Μαρία της σιωπής!

Αθλητισμός
Η Μπελιμπασάκη έδειξε πως δεν είναι... η Μαρία της σιωπής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε μέσω Facebook πως ούτε φοβάται να σταθεί στο ύψος της ούτε και διστάζει να δείξει πως στοχεύει ψηλότερα...

Όχι, η Μαρία Μπελιμπασάκη δεν είναι... "η Μαρία της σιωπής" για να μας θυμίσει την ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια από τη Σητεία έδειξε από χθες που ακυρώθηκε άδικα από τον τελικό στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου στο Μπέρμιγχαμ πως δεν διστάζει να τα βάλει με όσους την αδίκησαν ακόμα και αν κινδυνεύει να μπει στη... μαύρη λίστα κάποιων!

Διαβάστε τι έγραψε μετά τον αγώνα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook...

"Η ένσταση δεν έγινε δεκτή. Ναι μεν λέει πάτησα ελάχιστα γραμμή αλλά δε μου το δίνουν. Όταν η Ελλάδα μπαίνει μπροστά δε μπορείτε να το χωνέψετε. Σας τρώει και βρίσκετε τρόπους άδικους, να μας βάζετε από κάτω.. Για να πάρετε και εσείς λίγη λάμψη από την πατρίδα μου. Αλλά δε μας ξέρουν καλά. Είμαστε γεννημένοι να βγαίνουμε μπροστά. Είμαστε γεννημένοι νικητές. Πεισματάρηδες και τρελοί!!

Δε θα πω πολλά. Μόνο μία υπόσχεση. Πρώτα σε μένα και μετά σε όλους εσάς. Το μετάλλιο, για να μην πω χρώμα, θα είναι δικό μου το καλοκαίρι στο αγώνισμα. Και αυτή τη φορά δε θα έχει γραμμές και ακυρώσεις αλλά κρύο σίδερο. Καλό σας βράδυ και ευχαριστώ για τα μηνύματα σας την αγάπη σας και την στήριξη σας!! Να είστε όλοι καλά!"

Διαβάστε και τι έγραψε πριν μια ώρα σε πιο ήπιους τόνους...

"Λέτε κάποιοι ότι οι κανόνες είναι κανόνες. Φυσικά και τους σέβομαι όταν αυτοί εφαρμόζονται για όλους. Δείτε στον προκριματικό των ανδρών στο τρίτο διάδρομο τον Santos πως πατάει το δεξί του πόδι γραμμή και φαντάζομαι που θα μπει άραγε το αριστερό!!Και φυσικά δε ακυρώθηκε αλλά πέρασε κανονικά στον επόμενο γύρο. Οπότε ότι θέλουμε βλέπουμε όποιον θέλουμε ακυρώνουμε.. Αυτή είναι η πολιτική των αγώνων. Τι να κάνουμε..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News