Για αυτούς τους παίκτες θα μιλάνε χρόνια στην Αλικαρνασσό, αν...

Ποδόσφαιρο
Για αυτούς τους παίκτες θα μιλάνε χρόνια στην Αλικαρνασσό, αν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν τριάντα χρόνια στο μπαράζ με την ΕΑΡ έκλεισε μια... πόρτα για τη Β΄Εθνική και από τότε μέχρι σήμερα δεν την πλησίασε ο Ηρόδοτος...

Ο Ηρόδοτος είναι μια ομάδα που σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται... νιώθεις πως μπορεί παραπάνω! Σου περνάει αυτό το μήνυμα ακόμα και αν πας να την παρακολουθήσεις στην κακή της ημέρα, ακόμα και όταν ηττηθεί!

Βέβαια εμείς που προλάβαμε την ομάδα της δεκαετίας του '80 στη Γ΄Εθνική (την ομάδα της Β΄Εθνικής δεν την είδα γιατί ήμουν πολύ μικρός) έχουμε να λέμε πολλά! Χανιωτάκης (μέσω ΟΦΗ από τον Μπεντεβή), Καμίτσης, Λάμπρου, Κοιλιάρας, Ασλάνης, Σεκέρης, Πρωτογεράκης, Τσιράκος και άλλοι. Δε θέλω να αδικήσω κανένα αλλά ανέφερα μερικά ονόματα που εκτόξευσαν στα '80es τον σύλλογο και το 1988 τον έφεραν να χτυπήσει την πόρτα της ανόδου στη Β΄Εθνική. Μια πόρτα που έκλεισε στο μπαράζ με την ΕΑΡ στο "Καραϊσκάκη" (το παλιό βεβαια) και ούτε καν την πλησίασαν οι Αλικαρνασσιώτες τα επόμενα χρόνια.

Μάλλον που ήρθε η ώρα να πλησιάσει την... πόρτα αυτή η νέα γενιά. Πλέον το... κουδούνι γράφει "Football League" αλλά μπαίνεις στο ίδιο "σπίτι". Σε μια κατηγορία που είναι επαγγελματική και προθάλαμος της μεγάλης. Μια κατηγορία που βέβαια δεν είναι και... λαμπερή και γίνονται πολλά, ωστόσο είναι πρόκληση για τον Ηρόδοτο!

Το είπαμε χθες στον Βαγγέλη τον Μωραίτη και κούνησε το κεφάλι με νόημα. Γιατί έτσι είναι: Αν ο φετινός Ηρόδοτος ανέβει στη Β΄Εθνική (Football League), τότε οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του δε θα γίνουν απλά ήρωες στην Αλικαρνασσό! Τα ονόματά τους θα τα λένε για χρόνια στα καφενεία και στα αθλητικά στέκια της προσφυγικής περιοχής...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News