To Hράκλειο είναι και… μπασκετούπολη!

Απόψεις
To Hράκλειο είναι και… μπασκετούπολη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μπάσκετ είχε τη δική του ιστορία και στο Ηράκλειο...

Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο neakriti.gr, καλώς ορίσατε και στο νέο αυτό blog. Είσαστε περισσότερο… των ομαδικών αθλημάτων; Προτιμάτε τα ατομικά αθλήματα;

Ό, τι και αν προτιμάτε να ξέρετε πως δεν μας αφήνει αδιάφορους. Αθλητισμός εξάλλου δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και μη ξεχνάτε πως η Κρήτη έχει πανηγυρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ατομικά αθλήματα (συμπεριλαμβάνοντας και τον αθλητισμό σε επίπεδο ΑμΕΑ).

Σήμερα όμως θα γράψω για μπάσκετ. Θα ξεκινήσω με αφορμή τον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου που είδαμε στα Δυο Αοράκια. Ανεξάρτητα από την επικράτηση της ΑΕΚ και την κατάκτηση του Κυπέλλου, άνοιξε η όρεξη των Ηρακλειωτών. Ηρακλειώτες που πραγματικά στάθηκαν άτυχα που δεν είδαν τον τελικό και τον είδαν… τα παιδιά τους, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία! Αύριο και την Κυριακή, μικροί-μεγάλοι αυτή τη φορά, θα δουν την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ και θα τη ξαναδούν την Κυριακή. Ωστόσο πρέπει να θυμίσω πως οι Ηρακλειώτες είδαν μπάσκετ και στην παλιά καλή εποχή του «Ηράκλειο» του Μανόλη Πακαλιάτη αλλά και το έμαθαν καλά ακόμα και την εποχή που στη Βάση γίνονταν φιλικά με τους Αμερικανούς (και ας μην ήταν επαγγελματίες του ΝΒΑ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News