default-image

Εκλογές: Προσέξτε τι μας τάζετε...!

Απόψεις
Εκλογές: Προσέξτε τι μας τάζετε...!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κάμερες και τα φώτα θα κλείσουν... τα προβλήματα θα μείνουν

Σταυρό-σταυρό κυνήγησαν τις ψήφους, μοίρασαν φέιγ βολάν, «πολιόρκησαν» ψηφοφόρους μοιράζοντας κάρτες ακόμη και με προσέγγιση στο facebook και SMS... έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εξασφαλίσουν την εκλογή τους.

Δε λέω, δεν είναι άσχημο να βλέπεις υποψηφίους να μοιράζονται το όραμά τους, να θέλουν να αλλάξουν την πόλη και το νησί τους, να περιγράφουν όσα μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους και να κυνηγούν το όνειρό τους. (Εντάξει, όσους δεν είχαν τακτ τους αγνοούμε).

Αλλά προσέξτε τι μας τάζετε…

Γιατί την επομένη των εκλογών θα μπω στο αυτοκίνητο και πάλι στην ίδια λακκούβα θα πέσω, στο ίδιο σημείο θα μπλέξω στο μποτιλιάρισμα, για το ίδιο σπασμένο πεζοδρόμιο θα γκρινιάξω και την αγωνία θα έχω για το αν το παιδί μου θα βρει θέση σε παιδικό σταθμό.

Άλλωστε όπως επιβεβαιώσαμε ρωτώντας και τους παλαιότερους δημοσιογράφους για τα διαχρονικά προβλήματα των 4 δεκαετιών, τίποτε δεν άλλαξε.

Οποία πρωτυπία…Ακόμα για τα σκουπίδια, τη διαχείριση νερού, το κυκλοφοριακό, το πάρκινγκ και το πράσινο μιλάμε. Γι’αυτό σας λέω προσέξτε τι υπόσχεστε στους ψηφοφόρους γιατί ελπίζουν να αλλάξει κάτι μετά τις εκλογές και την ανάληψη καθηκόντων από τα νέα και παλιά πρόσωπα.

Τα μεγάφωνα θα κλείσουν, οι κάμερες και τα φώτα θα σβήσουν, τα φέιγ βολάν θα πεταχτούν, οι αφίσες θα απομακρυνθούν. Τα προβλήματα όμως θα μείνουν εκεί και θα ζητούν επίλυση.

ΥΓ. Εδώ θα είμαστε να τα ξανασυζητήσουμε…!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News