Καφεδάκι... στην εθνική οδό με όλα τα κομφόρ!

Απόψεις
Καφεδάκι... στην εθνική οδό με όλα τα κομφόρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στην εθνική

Η ατέλειωτη αναμονή στην εθνική Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου τείνει να γίνει πρωινή …συνήθεια αφού οι ουρές στο ΒΟΑΚ αποτελούν επαναλαμβανόμενο φαινόμενο. Πως λέει ο Βορειοευρωπαίος: «πάω να πιω καφέ ή τσάι και να απολαύσω brunch μου πριν τη δουλειά;»

Ε, ο σύγχρονος Κρητικός πίνει τον καφέ του… στην εθνική οδό με όλα τα κομφόρ: ωραία θέα, ζεστή παρέα και… «γαλλικά» από τους πίσω και μπροστά οδηγούς που σκέφτονται την ώρα που έχασαν περιμένοντας στην ουρά.

Κάθε μέρα οδηγοί παρέμειναν για ώρα «κολλημένοι» στο τιμόνι στο ύψος των Γουβών, κι ακόμη κι αν ξεκίνησαν νωρίτερα,, έφτασαν καθυστερημένοι στον προορισμό τους.

Αλλά διακρίνω μια… γκρίνια και δεν θα’πρεπε αφού όλα γίνονται για έναν μεγάλο σκοπό: σύγχρονους δρόμους και γρήγορες μετακινήσεις. Τώρα μάλιστα που παραδίδεται στις 16/4 στην κυκλοφορία ο βόρειος κλάδος από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο, δικαιολογημένη η φιέστα.

Γιατί οι εικόνες ταλαιπωρίας στην έναρξη της τουριστικής σεζόν με εκατοντάδες εργαζομένους σε ξενοδοχεία να κινούνται από και προς τη Χερσόνησο αλλά και επισκέπτες να «μπλοκάρουν» στο συγκεκριμένο σημείο, δεν μας τιμούν, καθόλου, μα καθλόλου….

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News