Τα 9 λεπτά διαδρομής, οι ρακές και το συρτό του Καρόλου

Απόψεις
Τα 9 λεπτά διαδρομής, οι ρακές και το συρτό του Καρόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομολογώ ότι μέχρι σήμερα δεν είχα και πολύ καλές «σχέσεις» με τη βασιλικές οικογένειες και με άφηνε παγερά αδιάφορη ο θεσμός της βασιλείας. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει κάποιος να πληρώνει από τον προϋπολογισμό του για την «ακριβή» καθημερινότητα των «γαλαζοαίματων» και τις πανάκριβες συνήθειές τους.

Ομολογώ όμως κι ότι το επικοινωνιακό επιτελείο της βασιλικής οικογένειας έστησε με πολύ έξυπνο τρόπο την επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας Καμίλα στο νησί μας.

Η αλήθεια είναι ότι λίγοι περιμέναν την εικόνα του Καρόλου να σέρνει το χορό, να γεύεται ρακή και κρασί και της Καμίλα να επισκέπτεται αμπελώνες και να συνομιλεί με τους ντόπιους…

Εμφανίστηκαν πιο προσιτοί και απλοί απ’ότι τους έχουμε συνηθίσει και η διαφήμιση που έκαναν στην Κνωσό και τον πολιτισμό μας, πιθανόν να «εξαργυρωθεί» με ακόμη περισσότερους επισκέπτες στο πανέμορφο νησί μας.

Τώρα αν δεν είστε «φαν» της βασιλικής οικογένειας τουλάχιστον αναρωτηθείτε τι άλλο μάθαμε από την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους: Όπως το πως μπορεί να φτάσει κανείς σε ώρα αιχμής σε μόλις 9 λεπτά από το αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Κνωσό, πως μπορείς να φτιάξεις σε χρόνο "dt" μερεμέτια σε Κνωσό και Αρχάνες αλλά και πως λίγο… πριγκιπικό γκλάμουρ μπορεί να προβάλλει το νησί, όσο οι τουριστικές καμπάνιες.

Χαλάλι τα μέτρα ασφαλείας, το κόκκινο χαλί, οι προετοιμασίες και τα έξοδα (που ελπίζω να μην ήταν πολλά…!)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News