Μετά το εναέριο τρένο, έρχεται ΒΟΑΚ με 40 γέφυρες και 51 κόμβους!

Απόψεις
Μετά το εναέριο τρένο, έρχεται ΒΟΑΚ με 40 γέφυρες και 51 κόμβους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντάξει και επισήμως μας δουλεύουν… Μετά το εναέριο τρένο που προτείνεται στην Κρήτη, τώρα θα δούμε και υπερσύγχρονο ΒΟΑΚ με 8 σήραγγες, 40 γέφυρες και 51 κόμβους στο νησί μας.

Η είδηση για τη μελέτη του νέου αυτοκινητόδρομου της Κρήτης με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση έχει γίνει viral ,έχει πυροδοτήσει σχόλια και αντιδράσεις .Κάποια σχόλια μάλιστα είναι ιδιαίτερα καυστικά και άλλα επιστρατεύουν χιούμορ.

 Σας παραθέτω σχόλια αναγνωστών όπως: «προσθέστε 5 αεροδρόμια, 7 λιμάνια και 5-6 καζίνο!» ενώ άλλος αναγνώστης σχολιάζει θα ολοκληρωθεί αυτό το έργο που είναι εξαιρετικά φιλόδοξο αλλά το… 2095!

Ευτυχώς οι Κρητικοί αντιλαμβάνονται τι είναι ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο με βάση τα κονδύλια και ρυθμούς της ελληνικής γραφειοκρατίας για τα 194 χιλιόμετρα του οδικού άξονα των αναμέτρητων τροχαίων.

Και κάπου εδώ το χιούμορ δίνει τη θέση του στη σοβαρότητα και τα χαμόγελα «παγώνουν» καθώς μπορεί ο νέος ΒΟΑΚ να έγινε άθελά του…ανέκδοτο αλλά όσο χαράσσονται σε σχέδια σήραγγες και γέφυρες, άνθρωποι χάνονται στην άσφαλτο και οδηγοί βιώνουν την απίστευτη ταλαιπωρία για να φτάσουν στην άλλη άκρη της Κρήτης…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News