default-image

Eίμαστε όλοι…Survivors!

Απόψεις
Eίμαστε όλοι…Survivors!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαιούσαι την καρύδα σου!

Σκεφτόμουν πως μπορεί να εξηγηθεί η επιτυχία ενός ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης τη στιγμή που έχουμε «φορτώσει» το μυαλό μας με ένα σωρό προβλήματα και άγχη που τελειωμό δεν έχουν, σε σημείο που ένα ολόκληρο έθνος να κοντεύει να πέσει σε κατάθλιψη (αν εσύ δεν έχεις, είσαι η «θλιθερή» μειοψηφία!)

Μα είναι απλό είσαι κι εσύ…Survivor απλά δεν το ξέρεις! Και δεν εννοώ ότι θα αρχίσεις να ανοίγεις καρύδες, να πλένεις το μαγιό στην παραλία και να ψηφίζεις υποψήφιο προς αποχώρηση (αν και υποψιάζομαι ότι πολλοί θα ήθελαν να ψηφίσουν τον Τσίπρα με συνοπτικές διαδικασίες!)

Εννοώ ότι η κάθε μέρα μοιάζει με ένα μικρό ριάλιτι επιβίωσης όπου μόνο η φωνή του Σάκη Τανιμανίδη δεν ηχεί τα αυτιά μας!

Αν κι εσύ έχεις: τρελαθεί με τις απίστευτες στιχομυθίες στη βουλή τη στιγμή που ο κόσμος χάνεται, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου όταν πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, φροντιστήρια, ΕΦΚΑ και ΕΝΦΙΑ, παθαίνεις «εγκεφαλικό» με την αριθμητική που πρέπει να λύσει το «πρωτάκι» σου (και φυσικά δεν μπορείς να λύσεις εσύ), δεν σου βγαίνουν με τίποτα τα κουκιά στο τέλος του μήνα κι ας επιμένει ο Ευκλείδης ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο και η φίλη σου η Ελένη ακόμη δεν έχει βρει δουλειά 3 χρόνια τώρα παρά τους δείκτες ανάπτυξης…Τότε ναι, είσαι κι εσύ γνήσιος Survivor!

ΥΓ. Δικαιούσαι την καρύδα σου και επίσης ένα ακόμα επίδομα που θα εμπνευστεί το υπουργείο Οικονομικών (και θα πληρώσεις πολύ ακριβά στα επόμενα μέτρα χωρίς καν να το καταλάβεις!)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News