Αγγέλα Δουλγεράκη

Εργαζόμενοι ΠΑΓΝΗ: « Διοίκηση και Υπουργείο επιχειρούν να μας τρομοκρατήσουν»

«Βάζουν μπροστά την ασφάλεια των ασθενών που οι ίδιοι δεν  εφαρμόζουν»

Θυμός στο Σωματείο Εργαζομένων του ΠαΓΝΗ από τις οδηγίες της Διοίκησης για τον τρόπο διεξαγωγής των κινητοποιήσεων τους «ώστε να διαφυλάσσεται η ηρεμία και η ασφάλεια των ασθενών» όσο και το κάλεσμα της για συνάντηση γι’ αυτό το λόγο.

 

«Φυσικά και κάλεσμα δεν είναι καλοπροαίρετο» σημειώνει ο Διευθυντής Ψυχιατρικής Βασίλης Κούδας και μέλος του Σωματείου στον 9.84.

 

Σημειώνει ότι πρόκειται για ενέργεια τρομοκράτησης των εργαζόμενων και επισημαίνει ότι Διοίκηση και Υπουργείο οφείλουν μιλώντας περί Ασφάλειας να απαντήσουν, λύνοντας προβλήματα όπως σε χειρουργεία που εκκρεμούν, κλινικές που συγχωνεύονται, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που λείπει, συμβάσεις που λήγουν, αναλώσιμα που λείπουν.

 

 «Η διοίκηση του νοσοκομείου, που αρνείται να συναντηθεί με το σωματείο εδώ και έναν χρόνο, ώστε να δώσει απάντηση στα αιτήματα τους, τώρα έχει χρόνο και διάθεση να “τραβήξει το αφτί” στο σωματείο, που διεκδικεί πραγματικά μέτρα προστασίας και ασφάλειας των ασθενών και των εργαζομένων. Δεν δεχόμαστε μαθήματα για τον τρόπο που θα διεκδικούμε, πόσο μάλλον από εκείνους που συστηματικά βρίσκονται απέναντι στους ασθενείς», προσθέτουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια