«Φωτιές άναψε η κυκλοφοριακή αναρχία στην πλατεία 18 Άγγλων»

Απόψεις
«Φωτιές άναψε η κυκλοφοριακή αναρχία στην πλατεία 18 Άγγλων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπ’ ατμό οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ για την πιάτσα – Σύσκεψη αύριο στο Δημαρχείο»

Το κυκλοφοριακό αγκάθι για άλλη μία φορά στους δρόμους του Ηρακλείου.  Αυτοκίνητα, κολωνάκια, πιάτσες ΤΑΧΙ, πεζοί, μονοδρομήσεις, αντιδρομήσεις, άδειες σε τρένα, ανοιχτά λεωφορεία, λεωφορεία της γραμμής, κακό οδόστρωμα, μπερδεμένοι σε μία πόλη όπου για τη λύση των προβλημάτων δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση επίλυσης τους. 

Οργή των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ την ίδια ώρα για τα τεκταινόμενα στην πλατεία 18 Άγγλων. Ζητούν άμεσα λύση και τη συνεργασία των φορέων έστω να διευκολυνθούν όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή όπως ο πρόεδρος του Συλλόγου Λευτέρης Πετράκης, αναφέρει στον 98.4.

Συνάντηση για αύριο το μεσημέρι στο Δήμο, μετά την επιστολή τους προς τη Δημοτική Αρχή έχει συγκαλέσει ο Δήμαρχος με Περιφέρεια , ΟΛΗ, Τροχαία, Λιμεναρχείο και τους Επαγγελματίες. 

Η επιστολή του Συλλόγου προς το Δήμο ανέφερε: «Τα ταξί αναζητούν λύση για το σημαντικότερο σημείο έλξης τουριστών της πόλης μας, που είναι η πλατεία 18 Άγγλων . Ένα σημείο αναφοράς για όλους τους επισκέπτες της πόλης. Πύλη εισόδου και εξόδου με τεράστιο ιστορικό ενδιαφέρον. Ένα σημείο που έχει καταντήσει, μόνιμο πάρκινγκ για αρκετούς Ηρακλειώτες. Ένα σημείο που μόνο τα ταξί ενοχλούν, και γίνονται βορά στα όργανα ελέγχου, καθώς δεν δίνει κανένας ενδιαφέρον ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να εξυπηρετηθούν οι τουρίστες και επισκέπτες της πόλης που χρησιμοποιούν τα ταξί.  Η οριοθετημένη πιάτσα που βρίσκεται στην οδό Μητσοτάκη είναι πάντα κατειλημμένη (Έχει ακόμα και ιχ με σήμανση της δημοτική αστυνομίας «εγκαταλελειμμένο»).  Την Κυριακή 23/4/23 περιμένουμε στο λιμάνι Ηρακλείου τέσσερα κρουαζιερόπλοια. Έχετε φανταστεί τι θα συμβεί στην πόλη και στην πλατεία 18 Άγγλων; Οποιαδήποτε αντίδραση δημιουργηθεί την συγκεκριμένη μέρα δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη, οι συνάδελφοι είναι αγανακτισμένοι. Οι ευθύνες να αναζητηθούν στις υπηρεσίες που είναι αρμόδιες. Ζητάμε άμεσα την παρέμβαση σας ώστε να βρεθεί άμεσα λύση και νόμιμες θέσεις για τα ταξί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News