Αρκαλοχώρι: «Δεν θα μείνουμε στο ίδιο έργο θεατές και χειροκροτητές»

Απόψεις
Αρκαλοχώρι: «Δεν θα μείνουμε στο ίδιο έργο θεατές και χειροκροτητές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό ζητούν οι σεισμόπληκτοι»

Ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη 19 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 καθώς η κατάσταση παραμένει απελπιστική.

«Δεν θα μείνουμε στο ίδιο έργο θεατές και χειροκροτητές» διαμηνύει ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Γκαντάτσιος μέσω του 98.4 καθώς παραμένουν στους οικίσκους 700 άτομα, στους οικίσκους κάνουν μάθημα 600 παιδιά, 10 με 12 φάκελοι από τους 1.400 που κατατέθηκαν έχουν εγκριθεί κι άλλοι 8.000 αναμένεται να κατατεθούν.

Ο Σύλλογος εκφράζει τη δυσφορία του καθώς προσπάθησε με πολλές παρεμβάσεις, επιστολές και συνεχείς επαφές με θεσμικούς φορείς να προωθήσει τη λύση για τριάντα τρία θέματα που είχαν αποτυπωθεί ως τα πλέον σημαντικά αλλά δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση από τους Υπουργούς και τους αρμόδιους φορείς. 

Σημειώνει επίσης προς τον Πρωθυπουργό: «Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά την επίσκεψή σας στο Αρκαλοχώρι σαν πρωθυπουργός, είχατε δεσμευθεί ότι δεν θα μας ξεχάσετε όταν θα σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα θεωρήσατε τον σεισμό ως ευκαιρία για να δημιουργηθεί μια νέα σύγχρονη πόλη. Σήμερα ως πρωθυπουργός και ως υποψήφιος πρωθυπουργός, σας ζητούμε να μας δώσετε άμεσα τις απαντήσεις που απέφυγαν εντέχνως να μας δώσουν οι Υπουργοί σας στα θέματα που θέσαμε. Είναι αυτονόητο ότι η ανάληψη ή μη των ευθυνών θα αξιολογηθεί από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News