Γιάννης Λεονταράκης: «Το Περιφερειακό πρέπει να στείλει ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα»

Απόψεις
Γιάννης Λεονταράκης: «Το Περιφερειακό πρέπει να στείλει ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι πλειστηριασμοί αφήνουν στο έλεος… χιλιάδες ανθρώπους – Οι Γάλλοι ξεσηκώθηκαν για το Συνταξιοδοτικό κι εμείς καθόμαστε – 800.000 δεν είναι μπαταχτζίδες»

22 Μαρτίου συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο η πρόταση του Γιάννη Λεονταράκη για έκδοση ψηφίσματος κατά των πλειστηριασμών Κατοικιών και Επιχειρήσεων. Πρόταση κατά των πλειστηριασμών και από τη Λαϊκή Συσπείρωση. 

 «Το περιφερειακό Συμβούλιο περιμένω να σταθεί για άλλη μία φορά στο ύψος του και το ψήφισμα του για τους πλειστηριασμούς να αποκτήσει πανελλαδική διάσταση» είπε στον 98.4 ο Γιάννης Λεονταράκης. Σημείωσε ότι η άσκηση πίεσης προς την Πολιτική ηγεσία της χώρας πρέπει να είναι δυναμική καθώς περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι χάνουν ότι με κόπο έχτισαν και η απόφαση είναι πολιτική.

«Πρέπει να διεκδικήσουμε λύσεις. Δεν είναι τόσες χιλιάδες άνθρωποι μπαταχτζίδες» πρόσθεσε. «Δεν μπορεί να χάνεται η πρώτη κατοικία κι εμείς απλά να μιλάμε για την τύχη μας, όταν στη Γαλλία το Συνταξιοδοτικό εξακολουθεί να βγάζει στους δρόμους εκατομμύρια πολίτες».

Κατά τον ίδιο η ένωση δυνάμεων όλων των παρατάξεων, χωρίς κομματική ταυτότητα μπροστά, όπως και των φορέων είναι απαραίτητη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News