default-image

ΕΠΚ: «Πρώτο στην προτίμηση των Ελλήνων υποψηφίων»

Απόψεις
ΕΠΚ: «Πρώτο στην προτίμηση των Ελλήνων υποψηφίων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το  87% των αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου εργοδοτήθηκαν στον τομέα τους σε διάστημα 6 μηνών από την αποφοίτησή τους

Τα παραπάνω αναφέρει, μεταξύ άλλων, στον 98.4 ο Καθηγητής και Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Κων/νος Τσιμάρας.

Ο ίδιος σημειώνει πως το μεγαλύτερο μέρος των φοιτητών του, προέρχεται από τον Ελλαδικό χώρο, ποσοστό 70%, αναγνωρίζοντας την ποιότητα των σπουδών που προσφέρει, τη θέση που κατέχει στην παγκόσμια κατάταξη των Πανεπιστημίων, την ποιότητα κι ασφάλεια διαμονής στην Κύπρο των φοιτητών.

Είπε ότι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί την πλέον ιδανικότερη επιλογή, καθώς παρέχει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υποστηρικτικών φοιτητικών υπηρεσιών και συμβουλευτικής από την αρχή μέχρι το τέλος των σπουδών, προσφέροντας ισχυρά πτυχία, με future job ready απόφοιτους και πως το 87% των αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου εργοδοτήθηκαν στον τομέα τους σε διάστημα 6 μηνών από την αποφοίτησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισαγωγής νέων υποψήφιων φοιτητών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2023/24 που ξεκινάει τον Οκτώβριο 2023, αλλά και αιτήσεις εισαγωγής νέων υποψηφίων και φοιτητών από μετεγγραφή για το Φθινοπωρινό εξάμηνο με έναρξη σπουδών τον Οκτώβριο 2023. Περισσότερες πληροφορίες www.euc.ac.c

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News