Αγγέλα Δουλγεράκη

«Αντιδράσεις των Βουλευτών Ηρακλείου με τη στάση Χρήστου Τριαντόπουλου»

«Για υπεκφυγή που δεν τιμά κανένα» μιλά το ΤΕΕ/ΤΑΚ

 Αρνητικά τα σχόλια των Βουλευτών Ηρακλείου με την απάντηση του Υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στη διακομματική επιστολή τους, με την οποία ζητούν απλοποίηση των διαδικασιών σε σειρά θεμάτων που μπλοκάρουν την επόμενη ημέρα για το Αρκαλοχώρι.

 Ο Συντονιστής Υφυπουργός στο πρωθυπουργό, Αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, τις προτάσεις τους τις παραπέμπει πλέον προς εξέταση – επίλυση σε  επτά Υπουργεία, τα: Οικονομικών, Ανάπτυξης, Παιδείας, Εργασίας, Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Υποδομών. 

«Για ανεκδιήγητη απάντηση» μιλά ο Σωκράτης Βαρδάκης στον 98.4.

 «Ο Αρμόδιος δηλώνει αναρμόδιος» το σχόλιο του Βασίλη Κεγκέρογλου.

«Ο Υφυπουργός πετάει το μπαλάκι των ευθυνών» η θέση του Γιώργου Λογιάδη.

Ιδιαίτερα καυστικός ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΑΚ Γιώργος Ταβερναράκης μιλά «για υπεκφυγή του Υφυπουργού που δεν τιμά κανένα». Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω είπε πως αν από την πρώτη στιγμή άκουγαν τις προτάσεις λύσεις που έθεταν υπόψη τους, το ΤΕΕ παράρτημα Ανατολικής Κρήτης όπως και το Επιμελητήριο Ελλάδας κι έδειχναν λίγη εμπιστοσύνη στους ιδιώτες μηχανικούς σήμερα οι μισοί από τους φακέλους θα είχαν κλείσει και οι ιδιοκτήτες των πράσινων σπιτιών με τίτλους ιδιοκτησίας θα είχαν αποπερατώσει τις όποιες επιδιορθώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια