«Μια Στιγμή.. για μια Ζωή»

Απόψεις
«Μια Στιγμή.. για μια Ζωή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθελοντική Αιμοδοσία στη ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ) και η Super Creta Group σε συνεργασία με την κινητή μονάδα Αιμοδοσίας του ΓΝ Βενιζέλειο, διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 8/2 (9:00- 13:30) «Εθελοντική Αιμοδοσία» στο χώρο του πρατηρίου EKO, SUPER CRETA GAS στην οδό Α.

«Βοηθάμε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη. Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης. Χάρισε Ζωή» λέει στον 98.4 το μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου – Υπεύθυνη Εξωστρέφειας του Συνδέσμου Τζίνα Τσαντρίζου, με στόχο το ραντεβού  με τον Εθελοντισμό και την προσφορά ζωής να έχει σταθερό χρόνο αναφοράς.

«Ως Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ)  πάγια δέσμευσή μας συνεχίζει να αποτελεί η ενεργή συμβολή στην στήριξη των επιχειρήσεων με την υποβολή προτάσεων ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων αλλά και την υιοθέτηση μέτρων και ανάληψη πρωτοβουλιών που άπτονται της συλλογικής ευθύνης μας έναντι της κοινωνίας των πολιτών», αναφέρει η κα Τσαντρίζου.

«Για τον ΣΕΒΠΗ, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί κομβικό μέρος της φιλοσοφίας και της στρατηγικής μας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική και οικονομική ζωή της ΒΙΠΕ, αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι μας αποτελούν τη δύναμή μας. Συμμετέχουμε όλοι ενεργά στη μεγαλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος προς το συνάνθρωπό του. Να του χαρίσει Αίμα, να του χαρίσει Ζωή» πρόσθεσε.

Στο μέγεθος της προσφοράς και της Ζωής αναφέρθηκε ο γιατρός της Κινητής Μονάδας του Βενιζελείου Κώστας Διαφωνίδης, από την πλευρά του. Ενδεικτικό της προσφοράς των κρητικών είναι πάντως το γεγονός ότι μέχρι σήμερα οι Κρητικοί με την προσφορά τους καλύπτουν τις ανάγκες που υπάρχουν σε αίμα σε όλο το νησί και βοηθούν αν παραστεί ανάγκη και νοσοκομεία εκτός Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News