«Καμία απάντηση από τη Μίνα Γκάγκα για ΠΑΓΝΗ και νοσοκομείο Ρεθύμνου»

Απόψεις
«Καμία απάντηση από τη Μίνα Γκάγκα για ΠΑΓΝΗ και νοσοκομείο Ρεθύμνου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν μπορούν να διαχειριστούν και να λύσουν τα προβλήματα που οι ίδιοι προκαλούν» δηλώνει ο Σωκράτης Βαρδάκης στον 98.4

Χωρίς απαντήσεις από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, η τοποθέτηση της στη Βουλή για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Υγείας.

Καμιά δέσμευση για στήριξη και αναβάθμιση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κι ούτε κουβέντα για νέο Νοσοκομείο, όπως δηλώνει ο Ανδρέας Ξανθός μετά τη συζήτηση της ερώτησης του στη Βουλή.

Καμία απάντηση για τη στάση της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, δηλώνει κι ο Σωκράτης Βαρδάκης, που δείχνει ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που η ίδια έχει προκαλέσει με την πολιτική της. Αντίθετα προσπάθησε να καλύψει τις αυθαίρετες πρακτικές του Διοικητή, κάνοντας λόγο αρχικά για μια παρεξήγηση, μετά για ένα ατυχές περιστατικό, που θεωρεί ότι λύθηκε με μια ανακοίνωση. Μας είπε ότι ο Διοικητής έχει κάθε δικαίωμα να ελέγχει τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, αγνοώντας προφανώς το νόμο 3850/10, δυνάμει του οποίου ορίζεται ρητά η απαγόρευση να χρησιμοποιείται ο Ιατρός Εργασίας προκειμένου να επαληθεύεται το δικαιολογημένο ή μη, λόγω νόσου, απουσίας εργαζομένου.

«Μόνη αναφορά επι της ουσίας το έργο που παράγεται στο νοσοκομείο, αλλά που οφείλετε στους ανθρώπους που δίνουν εαυτό καθημερινά και δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενους» προσθέτει ο ίδιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News