Αγγέλα Δουλγεράκη

ΔΕΥΑΗ προς κατοίκους Βασιλειών: «Πληρώνετε μόνο τα πάγια μέχρι να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς»

Παρέμβαση του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης στον 98.4 μετά τις καταγγελίες, ότι η Επιχείρηση κι ο Δήμος δεν υλοποίησαν τις δεσμεύσεις τους

Απάντηση στους κατοίκους των Βασιλειών τα υδρόμετρα των οποίων λόγω «αέρα» συνεχίζουν να γράφουν «τρελούς» λογαριασμούς δίνει μέσω του 98.4 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης.

Μετά τις σημερινές αναφορές των κων Βαγγέλη Ζέρβα και Χριστόφορου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού, πως όλα εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα, με τους ίδιους να μην γνωρίζουν το γιατί, το μέχρι πότε, αλλά και το γιατί δεν υπάρχει παρέμβαση του Δημάρχου, που τους βάζει στη σκέψη να επισκεφθούν τον Εισαγγελέα, ο Γιώργος Βουρεξάκης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση τους ξεκαθάρισε ότι: « Ελέγχονται όλοι οι λογαριασμοί κι ο κάθε Δημότης είτε από τις Βασιλιές είτε από τον Άγιο Βλάσση μπορεί να απευθυνθεί στην επιχείρηση και στο γραφείο του για να εξεταστεί η περίπτωση του».

Τους διαβεβαίωσε ότι κανείς δεν θα πληρώσει τους τεράστιους αυτούς λογαριασμούς εφ’ όσον δεν του αναλογεί η κατανάλωση νερού που καταγράφεται, και πως μέχρι του τελικού ξεκαθαρίσματος και του συμψηφισμού θα πρέπει να καταβάλει μόνο τα πάγια που του αναλογούν.

Είπε επίσης μεταξύ άλλων ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση με τον εργολάβο στο πλαίσιο του έργου αντικατάστασης των συγκεκριμένων ρολογιών.

(Στο ηχητικό ακούγεται πρώτα η παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΥΑΗ κι ακολούθως αναφορές των πολιτών που προκάλεσαν την παρέμβαση του).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια