“Αγαπάμε δεν πετάμε - KIDS”

Απόψεις
“Αγαπάμε δεν πετάμε - KIDS”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα δράση που σε καλεί να δωρίσεις και να ανταλλάξεις όσα δεν χρειάζονται πλέον τα παιδιά σου, με όσα τους είναι απαραίτητα

Η δράση «Αγαπάμε δεν πετάμε , KIDS» κάνει πράξη τη βιωσιμότητα και την αλληλεγγύη, όπως λέει στον 98.4 η δημοσιογράφος Ανδριανή Αγγελιδάκη.

«Στην μεγάλη οικογένεια του “My Happy Club” αντιληφθήκαμε από νωρίς ότι το μοίρασμα δίνει νόημα σε κάθε ενέργεια μας. Έτσι δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου οι γονείς θα μπορούν να φέρουν παιδικά ρουχαλάκια, παπούτσια και παιχνίδια που τα παιδιά τους δεν χρειάζονται πια και να τα ανταλλάσσουν με άλλα που τους είναι χρήσιμα κι αφορά στις ηλικίες από 0 – 14 χρόνων» συνεχίζει. «Απαραίτητα προϋπόθεση οι δωρεές που φτάνουν σε εμάς (ρούχα – παπούτσια- παιχνίδια) να είναι καθαρά και σε άριστη κατάσταση ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλα παιδιά και να αποκτήσουν ένα δεύτερο κύκλο ζωής».

Στα σημαντικά σημεία της δράσης είναι πως ότι για κάθε τεμάχιο που δωρίζετε αντιστοιχεί άλλο ένα που μπορείτε να πάρετε εντελώς δωρεάν. Για παράδειγμα αν δώσετε 10 ρούχα μπορείτε να πάρετε 10 άλλα τεμάχια, είτε ρούχα, είτε παπούτσια ή παιχνίδια. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ότι παραδοθεί να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αν δεν έχετε ρούχα, παπούτσια ή παιχνίδια να δωρίσετε αλλά επιθυμείτε να πάρετε κάποια από τις δωρεές που έχουν γίνει, τότε μπορείτε να το κάνετε καταβάλλοντας ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό (0.90 ευρώ/ τεμάχιο), ως ελάχιστη συμμετοχή για την υποστήριξη της λειτουργίας του χώρου μας.

Ο χώρος δωρεάς κι ανταλλαγής των παραπάνω βρίσκεται στην Λεωφόρο Καζαντζίδη & Καπαζουρνά , τηλ. 6936958152, email:[email protected]

Το ωράριο λειτουργίας είναι : ΔΕΥΤΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 – 18:00

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News