Τι είναι τελικά η Φυσική;

Απόψεις
Τι είναι τελικά η Φυσική;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2ο συνέδριο του διοργανώνει ο Σύλλογος Φυσικών Κρήτης με πλατύ κάλεσμα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα

Σε θεσμό ευελπιστεί ότι θα εξελιχθεί ο Σύλλογος Φυσικών Κρήτης τα συνέδρια του και με στόχο η γνωριμία και η αγάπη του κόσμου με τη Φυσική.

Σε αυτή τη «Γιορτή» Φυσικής που ετοιμάζεται για το Μάρτιο, 18 και 19 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου,  όπως αναφέρει στον 98.4 ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυσικών Κρήτης Μιχάλης Καραδημητρίου, επιδιώκεται η συμμετοχή εκπαιδευτικών, μαθητών, φοιτητών και ερευνητών από τις σχολικές μονάδες και τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Κρήτης.

Στόχος το Συνέδριο να γίνει σημείο συνάντησης των ερευνητικών τομέων της βασικής και εφαρμοσμένης Φυσικής με την σχολική τάξη, τους φοιτητές, τους εκπαιδευτικούς και το ευρύτερο κοινό.

 Οι δύο βασικοί άξονες του συνεδρίου θα είναι: «Η Φυσική στην Εκπαίδευση» και «Η Φυσική στην Έρευνα», ενώ στο περιθώριο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και ο 4ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Κατασκευών Φυσικής για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ.

Με επιστολή του μάλιστα προς τις αρμόδιες Δ/νσεις Εκπαίδευσης, ζητείτε να ενημερωθούν τα μέλη ΔΕΠ, ερευνητές, εργαστηριακό προσωπικό, προπτυχιακοί μεταπτυχιακοί φοιτητές και Υποψήφιοι διδάκτορες, για την αποστολή των προτάσεων τους, με την ημερομηνία να είναι ακόμα ανοικτή.

Χορηγός Επικοινωνίας ο Όμιλος ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News