Γ.Γ ΙΣΗ στον 98.4: «Είναι κρίμα η Διοίκηση του ΠαΓΝΗ να υποτιμά ένα από τα κορυφαία τμήματα του»

Απόψεις
Γ.Γ ΙΣΗ στον 98.4: «Είναι κρίμα η Διοίκηση του ΠαΓΝΗ να υποτιμά ένα από τα κορυφαία τμήματα του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Λαθουράκης άκουσε την γραπτή απάντηση της Διοίκησης και εξέφρασε τη λύπη του

«Ο Γιατρός εργασίας πήγε για περίθαλψη στα σπίτια των αναισθησιολόγων, οι ενέργειες της Διοίκησης σκοπό έχουν την προστασία των νοσηλευμένων ασθενών και την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, ειδικά των ευαίσθητων τμημάτων του Χειρουργικού Τομέα, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που αναβάλλονται Χειρουργεία λόγω αδυναμίας διαχείρισης της Διευθύντριας της Αναισθησιολογικής Κλινικής», η απάντηση της Διοίκησης, μεταξύ άλλων, μετά το σάλο των όσων έγιναν με τον έλεγχο των γιατρών στα σπίτια τους.

* «Είναι κρίμα η Διοίκηση του ΠαΓΝΗ να υποτιμά ένα από τα κορυφαία τμήματα του» η απάντηση του ΓΓ του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Νίκου Λαθουράκη, μέσω του 98.4.

*Χθες κι ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος υιοθέτησε την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου στις 3/1/2023 σχετικά με την απαξιωτική συμπεριφορά του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Χαλκιαδάκη απέναντι στους τρεις γιατρούς του Αναισθησιολογικού Τμήματος. Σημειώνει σε αυστηρό τόνο πως  «κανείς δε νοείται να προσβάλλει το ιατρικό σώμα, ότι θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα, ενώ ζητά από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να επιληφθεί του θέματος, με σκοπό την αποφυγή παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News