Δημήτρης Βρύσαλης: «Ανάσα έστω και μικρή η επιστροφή των ανεμβολίαστων»

Απόψεις
Δημήτρης Βρύσαλης: «Ανάσα έστω και μικρή η επιστροφή των ανεμβολίαστων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απογοητευτική η απόφαση της χρέωσης των δύο τεστ εβδομαδιαία στους ίδιους»

Επιστροφή στην εργασία για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αλλά υπό προϋποθέσεις που εγείρουν πολλές αντιδράσεις, καθώς θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν από την τσέπη τους τα δύο τεστ που πρέπει να κάνουν την εβδομάδα. Στους 101 ανέρχονται οι εργαζόμενοι που επιστρέφουν στα δομές υγείας της Κρήτης.  

«Διαχρονικές οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η υγεία, όπως κι οι εργαζόμενοι σε αυτή» κατά το Δημήτρη Βρύσαλη, Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, που μίλησε στον 98.4.

Απογοητευτική κι η απόφαση της χρέωσης των δύο τεστ εβδομαδιαία, στους υγειονομικούς που επιστρέφουν, όταν το έργο αυτό θα έπρεπε να το αναλάβει η Πολιτεία και μάλιστα στην έναρξη του κύματος ιώσεων, γρίπης και κορωνοϊού.

Ενδεικτική παράλληλα η αναφορά του ότι η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ επιλέγει αντί ο γιατρός εργασίας να διευκολύνει τους εργαζόμενους, να τους ελέγχει και μάλιστα σπίτι τους για το αν δηλώνουν αληθινή ασθένεια.

Αναφορικά με τις ανάγκες των νοσοκομείων σημειώνει ότι η επιστροφή των συναδέλφων του δεν αρκεί για να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν στα νοσοκομεία της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News