«Κρατείστε χαμηλά τις τιμές των καυσίμων»

Απόψεις
«Κρατείστε χαμηλά τις τιμές των καυσίμων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα του Σταύρου Κουμουλά προς την Κυβέρνηση και το ’23 να κινηθεί ανάλογα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος πέντε κανίστρες πετρέλαιο θέρμανσης να κοστίζουν 150 ευρώ

Διατηρείστε τα μέτρα ελάφρυνσης προς τους καταναλωτές και το ’23, αναφορικά με τις τιμές στα υγρά καύσιμα, διαμηνύει προς την κυβέρνηση ο  πρατηριούχος Σταύρος Κουμουλάς, εκτιμώντας ότι τυχόν αναστολή τους θα εκτοξεύσει τις τιμές τους, θα παγώσει τα νοικοκυριά και θα φέρει σοβαρό πλήγμα και στους επιχειρηματίες του κλάδου.

«Αν φθάσει η τιμή το 1,5 ευρώ το λίτρο, πέντε κανίστρες πετρέλαιο θέρμανσης θα κοστίζει 150 ευρώ κι αυτό θα είναι όλεθρος» σημειώνει ενδεικτικά.

Εξηγεί πως αυξομειώνονται οι τιμές στην αγορά, τι μας επηρεάζει περισσότερο, θέτει προ των ευθυνών της την πολιτική ηγεσία της χώρας κι επιμένει στη μείωση του ΕΦΚ.

Αναφορικά με τις τιμές, σήμερα η Μέση Τιμή στο Ηράκλειο για το πετρέλαιο θέρμανσης ανέρχεται στο 1.15 με 1.18 ευρώ ανά λίτρο, ενώ το κίνησης διατίθεται από 1.85 έως 1.90 ευρώ το λίτρο. Η τιμή της αμόλυβδης ανέρχεται από 1.95 έως 1.97 στην πόλη του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News