ΕΝΔΙΣΥ: Αν λέμε ψέματα μπορεί να μας το πεί μόνο ο Υπουργός Κ. Χατζηδάκης

Απόψεις
ΕΝΔΙΣΥ: Αν λέμε ψέματα μπορεί να μας το πεί μόνο ο Υπουργός Κ. Χατζηδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλούμε τον Υπουργό Εργασίας με στοιχεία να αντιπαραβάλει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις συντάξεις όπως και στο πόσοι θα πάρουν αυξήσεις στις συντάξεις τους

Τα παραπάνω διαμηνύει μέσω του 98.4 ο πρόεδρος του ΕΝΔΙΣΥ Νίκος Χατζόπουλος καθώς  ο Εκπρόσωπος Τύπου του e-ΕΦΚΑ Όμηρος Τσάπαλος, αμφισβήτησε μέσα από την ίδια συχνότητα τις καταγγελίες του Δικτύου πως ένας στους 3 συνταξιούχους , ήτοι 910.000 δικαιούχοι, δεν θα λάβουν καμία αύξηση ως αποτέλεσμα της προσωπικής διαφοράς,  όπως κι ότι οι εκκρεμείς συντάξεις αντί των 330.360 που επικαλείται, είναι μόνο 9.000 σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου.

Ο Νίκος Χατζόπουλος δηλώνει ότι τα στοιχεία του ΕΝΔΙΣΥ αντλούνται μέσα από τα Δελτία Τύπου του Υπουργείου και τις Δηλώσεις Πρωθυπουργού και Υπουργού.

Υπενθυμίζετε ότι ο κος Τσάπαλος υποστήριξε πως οι εκκρεμείς φάκελοι στην Κρήτη αυτή την ώρα είναι 2.000 από τους οποίους οι 1.000 παρουσιάζουν προβλήματα εξαιτίας των ιδίων των δικαιούχων που δεν έχουν ολοκληρώσει τη σύστασή τους.

Υπεραμύνθηκε των προσπαθειών που καταβάλλεται πανελλαδικά, σημειώνοντας ότι οι ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις που εκκρεμούν είναι  9.000 και διέψευσε το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων που μιλά για 330.360 ακόμα υποθέσεις που βρίσκονται στην αναμονή.

Αναφορικά με τις αυξήσεις που αναμένουν οι συνταξιούχοι, όπως έχει εξαγγελθεί, είπε ότι η πλειοψηφία τους θα ενισχυθεί εντός του Δεκέμβρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News