Γ. Λογιάδης: Καμία απάντηση στις ερωτήσεις για την ασφάλεια των αεροδρομίων

Απόψεις
Γ. Λογιάδης: Καμία απάντηση στις ερωτήσεις για την ασφάλεια των αεροδρομίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Για δεύτερη φορά αγνοούν σκόπιμα τις ερωτήσεις μου υπουργοί και υπηρεσιακοί, οι οποίες συνοδεύονται από ανάλογες αναφορές και έγγραφα»

Σε μία σειρά από περιστατικά που χρίζουν άμεσα απαντήσεων για τη λειτουργία των αεροδρομίων, τις αδυναμίες που παρουσιάζουν, προβλήματα εφαρμογής της νομιμότητας που προκύπτουν από τις υπηρεσιακές επιστολές των αερολιμένων και της ασφάλειας των αεροδρομίων, όπως και της εξυπηρέτησης των επιβατών, αναφέρεται ο Βουλευτής ΜέΡΑ25 Γιώργος Λογιάδης τόσο στην ερώτηση του όσο και σε αυτά που λέει στον 98.4.

Αναφέρεται στο νέο φορέα την «ΑΠΑ» που σκόπιμα όπως σημειώνει απαξίωσε την «ΥΠΑ» και τους αερολιμενικούς, τις μπερδεμένες αρμοδιότητες όπως και το μείζον πρόβλημα με το πάγωμα των εξετάσεων χειριστών αεροσκαφών Ελλήνων και ξένων.

Κατά τον ίδιο μείζον θέμα είναι η στάση της Πολιτείας που αρνείται να απαντήσει στα ερωτήματα του από το βήμα της Βουλής, με τη δεύτερη κατά σειρά ερώτηση του να απευθύνεται προς τους Υπουργούς Υποδομών - Μεταφορών, Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη. Θέμα της: «Επιτόπια εποπτεία νομιμότητας και ασφάλειας στα ελληνικά αεροδρόμια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News