default-image

ΕΚΠΟΙΖΩ: Διεκδικούμε την επιστροφή του συνόλου της ρήτρας στους πολίτες

Απόψεις
ΕΚΠΟΙΖΩ: Διεκδικούμε την επιστροφή του συνόλου της ρήτρας στους πολίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα Δευτέρα ανακοινώνονται από τους προμηθευτές ρεύματος τα τιμολόγια χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής που θα ισχύσουν από την επόμενη Δευτέρα, 1η Αυγούστου

Η κυβέρνηση στοχεύει μετά την εφαρμογή των επιδοτήσεων τον Αύγουστο, σε τελικές τιμές κάτω από είκοσι λεπτά ανά κιλοβατώρα.  

*Έρευνα σχετικά με την επιδότηση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος μέσω της πλατφόρμας Power Pass και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές από την αύξηση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, πραγματοποιεί την ίδια ώρα η  ΕΚΠΟΙΖΩ. 

Στόχος μέσα από τα συμπεράσματα της έρευνας η περαιτέρω άσκηση πιέσεων προς την πολιτεία για την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής αλλά και της επιστροφής των χρημάτων που έχουν πληρωθεί από τους πολίτες μέχρι σήμερα, όπως είπε στον 98.4 η πρόεδρος του ΔΣ της ΕΚΠΟΙΖΩ Παναγιώτα Καλαποθαράκου.   

Η έρευνα θα είναι διαθέσιμη μέχρι και την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 και οι ερωτήσεις αφορούν στο βαθμό ικανοποίησης των καταναλωτών από την επιδότηση που έλαβαν, σε σχέση με το ποσό της ρήτρας αναπροσαρμογής που έχουν πληρώσει.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News