Κ. Γιαννόπουλος: Τρομάζουμε στο Χαμόγελο από τις ανάγκες των παιδιών

Απόψεις
Κ. Γιαννόπουλος: Τρομάζουμε στο Χαμόγελο από τις ανάγκες των παιδιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεχτήκαμε το Α! εξάμηνο της χρονιάς 122.611 κλήσεις στους τομείς της Βίας, της Εξαφάνισης, της Υγείας και της Φτώχειας»

«Οι αριθμοί αφορούν σε ανθρώπους κι όταν μιλάμε για παιδιά που πονούν, φοβούνται, είναι θύματα βίας, εκεί τρομάζεις, λέει στον 98.4 ο Πρόεδρος του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος.

«Στο Α’ εξάμηνο του 2022, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε 38.710 παιδιά και τις οικογένειές τους,  11.256 παιδιά υποστηρίχθηκαν ολιστικά μέσα από τα Κέντρα Στήριξης πανελλαδικά» είπε.

«Υποστηρίχθηκαν 5.757 παιδιά στον τομέα της Υγείας. Τα περιστατικά εξαφανίσεων που διαχειρίστηκε ο οργανισμός το ίδιο διάστημα αυξήθηκαν κατά 95%, ενώ τα αιτήματα φιλοξενίας παιδιών από τις αρμόδιες Αρχές αυξήθηκαν κατά 62%» πρόσθεσε.

Είναι το «Χαμόγελο του Παιδιού» λέει παράλληλα με στεναχώρια που δεν είναι ίδρυμα, στηρίζει και βοηθά παιδιά και οικογένειες, ενισχύεται από τον κόσμο, έχει την εμπιστοσύνη των αρχών, αλλά δεν είναι αποδεκτό από μια Πολιτεία και μία Υφυπουργό που εμμένει σε θέσεις και προφάσεις που το οδηγούν σε «αποδυνάμωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News