Γ. Καρτσάκης: Κάνουμε βήματα προόδου στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

Απόψεις
Γ. Καρτσάκης: Κάνουμε βήματα προόδου στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπάρχει ελπίδα όταν η κοινωνία καταδικάζει το άδικο»

Ημερίδα για την ενδοοικογενειακή βία και με στόχο την ανάδειξη αυτού του κοινωνικού προβλήματος διοργανώσει στον Άγιο Νικόλαο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου.

Τίτλος της: «Ενδοοικογενειακή Βία και οι ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29-04-2022 και ώρα 17:30 σε αίθουσα του ξενοδοχείου “MINOS BEACH ART HOTEL”.

Ως ομιλητές θα παρευρεθούν και θα μας τιμήσουν καταξιωμένοι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα.

Το θέμα θα αναλύσουν οι: Ζωή Ράπτη (Υφυπουργός Υγείας), Τένια Μακρή (Ψυχολόγος), Γεώργιος Τσούκαλης (Ιδιωτικός ερευνητής), Βασίλειος Λαμπρόπουλος (Δημοσιογράφος - Αστυνομικός συντάκτης), Ιωάννα Ροτζιώκου (Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ.-Κοινωνιολόγος), Μαίρη Παχιαδάκη(Πρόεδρος Συνδ. Μελών Γυναικείων Σωματείων Ν. Ηρακλείου “Ξενώνας για την κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί”. Ο συντονισμός και η παρουσίαση θα γίνει από την Ανδριανή Αγγελιδάκη (Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια).

Χορηγός Επικοινωνίας ο Όμιλος ΚΡΗΤΗ – TV.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα παρακαλούνται από την Ένωση  για την έγκαιρη κράτηση θέσεων. Στην αίθουσα θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Καρτσάκης μιλώντας στον 98.4 είπε μεταξύ άλλων πως όταν η κοινωνία καταδικάζει το άδικο τότε υπάρχει ελπίδα για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Αναφέρθηκε στις σκέψεις των αστυνομικών που σπεύδουν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που τους καλούν σε βοήθεια και είπε ευθαρσώς ότι τελικά δεν κάνουν όλοι για να γίνονται γονείς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News