Αγγέλα Δουλγεράκη

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη… σε ρυθμό κορωνοϊού

Μάσκες του στέλνουν πολλά παιδιά για να μπει σπίτι τους, άλλα τον ρωτούν αν έχει rapid test να κάνει πριν ξεκινήσει το ταξίδι του κι άλλα τον ενημερώνουν ότι είναι εμβολιασμένοι όλοι στην οικογένεια

Περισσότερες από 100.000 τα γράμματα, που άνθρωποι όλων των ηλικιών έφθασαν με τη βοήθεια των ΕΛΤΑ και φέτος στον Άγιο Βασίλη. Παιδιά κι ενήλικες μέχρι 97 χρόνων, που άφησαν να τους συνεπάρει γι’ άλλη μία φορά η μαγεία των ημερών που τόσο ανάγκη έχουμε. Άνθρωποι που έχουν ανάγκη να μιλήσουν να ξεφύγουν έστω κι έτσι από τη μοναξιά της καθημερινότητας.

Όπως λέει στον 98.4 ο Λάζαρος Λαζαρίδης, Δ/ντής εσωτερικής επικοινωνίας των ΕΛΤΑ, υπάρχουν γράμματα μέσα από τα οποία πολλοί καταγράφουν αναλυτικά τα προβλήματα που βιώνουν, άλλοι επιζητούν λίγη συντροφιά, γιαγιά 97 ετών με τρισέγγονα εύχεται όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν την αγάπη που τα δικά της εγγόνια απολαμβάνουν.

Παιδιά στέλνουν μαρούλια και καρότα δώρο στο ρούντολφ, μάσκες στον αγαπημένο Άγιο τους για να μπορεί ασφαλής να κυκλοφορεί, τον ρωτούν αν έχει να κάνει rapid test πριν μπει σπίτι τους καθώς όλοι είναι εμβολιασμένοι…

«Όλοι όμως περιμένουν την επίσκεψη του Αγίου, την απάντηση στο γράμμα τους, κάτι για το οποίο προσπαθούμε να διεκπεραιώσουμε» λέει ο Λάζαρος Λαζαρίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια