Καμία απάντηση στα αιτήματα των σεισμόπληκτων

Απόψεις
Καμία απάντηση στα αιτήματα των σεισμόπληκτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρείς μήνες μετά τους σεισμούς στο Αρκαλοχώρι στη Βουλή παλεύουν με την ενημέρωση

Έρχονται τα «δύσκολα» διαμηνύουν οι πληγέντες  μέσω του 98.4 – Με προσφορές επιχειρηματιών θα στρωθεί το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε πολλά νοικοκυριά 

 Απαράδεκτη για το Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη ήταν η στάση των αρμόδιων υπουργών στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής όπου με εισήγησή του είχαν κληθεί οι Δήμαρχοι των πληγέντων περιοχών από τους σεισμούς όπως κι ο Σύλλογος Σεισμοπλήκτων “Η Ελπίδα”. 

«Δεν είχαμε καμία απάντηση, ελπίζω μέχρι και το τέλος των εργασιών της Επιτροπής να υπάρξει» είπε ενδεικτικά στον 98.4 ο Βουλευτής.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων “Η Ελπίδα” Μάρκος Κοκολάκης μιλώντας στον 98.4 μιλά για τις αδυναμίες της Πολιτείας να στηρίξει νοικοκυριά, επιχειρήσεις, εργαζόμενους που στενάζουν υπό το βάρος του αδιεξόδου και των οικογενειακών προβλημάτων και επαναλαμβάνει πως κανείς σήμερα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνωρίζει καθώς το υπόμνημα με τις θέσεις τους βρίσκεται στα χέρια όλων των αρμόδιων Υπουργών κι Υπηρεσιών. 

https://www.youtube.com/watch?v=SAZmbrZbbto?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

 Έντονο ενδιαφέρον από Βουλευτές για να μάθουν τι γίνετε στους σεισμόπληκτους Δήμους. 

Ανοιχτά παραμένουν για εμάς όλα τα μεγάλα θέματα, είπε στον 98.4 ο Δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης καθώς και στο Δήμο του οι πληγές παραμένουν ανοιχτές από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. 

Πρόσθεσε επίσης ότι από κοινού με το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος προωθούν και πιέζουν για λύσεις σε θέματα που άπτονται του σεισμού. 

 Αίσθηση από την παρέμβαση κρητικού από τη Μελβούρνη για το Αρκαλοχώρι  

«Να κόψουν χρήματα από Υπουργεία και ΜΚΟ και να στηρίξουν τους σεισμόπληκτους» 

Την παρέμβαση κρητικού που διαμένει στη Μελβούρνη, κατάγεται από το Καστέλι κι ασχολείται με τον κατασκευαστικό κλάδο προκάλεσαν τα όσα ακούστηκαν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του 98.4, αναφορικά με την ακρόαση των φορέων στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. 

Απαράδεκτη και χωρίς οδηγό η αντιμετώπιση της όλης κατάστασης πολιτικά, όταν οι Βουλευτές στην πλειοψηφία τους γνωρίζουν πως χειρίζονται τέτοιου είδους φυσικά φαινόμενα από την εμπειρία τους στο εξωτερικό, όπως σημείωσε.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News