Emvolio.giatroi.org.gr για τους εμβολιασμούς κατ΄ οίκον

Απόψεις
Emvolio.giatroi.org.gr για τους εμβολιασμούς κατ΄ οίκον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα πλατφόρμα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

«Δωρεάν» είναι ο κατ’ οίκον  εμβολιασμός επαναλαμβάνει το μέλος του ΙΣΗ – Συντονιστής των Γιατρών – Νίκος Λαθουράκης, μιλώντας στον 98.4, με τον ιατρικό κόσμο να εξετάζει για τις επισκέψεις του, ποια είναι η κατάσταση της υγείας του πολίτη που θα εμβολιαστεί.

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα όπου οι πολίτες μπορούν να βρουν γιατρούς που πραγματοποιούν εμβολιασμούς κατ’ οίκον, αλλά και στα ιατρεία τους, δημιούργησε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) σε μία προσπάθεια να συμβάλει στην επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος και στη διευκόλυνση των πολιτών.  

Στην ψηφιακή πλατφόρμα  emvolio.giatroi.org.gr που είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία, συμμετέχουν εκατοντάδες γιατροί από όλη τη χώρα διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και παιδίατροι ώστε να διευκολυνθούν και τα παιδιά.  

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος επισημαίνει για άλλη μία φορά την ανάγκη για άμεσο εμβολιασμό όλων των πολιτών, ώστε να προστατευθούν έναντι και της νέας μετάλλαξης Όμικρον η οποία αναμένεται να επικρατήσει και στη χώρα μας σύμφωνα και με τα διεθνή επιστημονικά δεδομένα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News